2777
2789
جناب مدیرررر سرعت سایت خیلی بد شده!!!! تا میای اعتراض میکنی چند روز خوب میشه دوباره همچیش به هم میریزه روز از نووووووو به جای اینکه این همه تبلیغات از سر و کول سایت اویزون کیند سودش تو جیبتون بره یه خورده هم خرج کنید سرعت سایت ببرین بالا ومشکلات دیگه اش رو حل کنید به اعضا احترام بزاین اگه اعضای این سایت نباشن که این تبلیغات هم برای شما سودی نداره!!!!!!!! ارزو به دلمون موند فقط یه هفته این سایت بدون مشکل باز بشه یا پیام ارسال کنیم الان هم کلوبها کلا انگار مهندم شدن انگار نه انگار کسی هم به روی خودش نمیاره!!!!!!!!
آدمی درآغوش خدا غمی نداشت پیش خدا حسرت هیچ بیش و کمی نداشت دل از خدا برید و در زمین نشست صدبار عاشق شد و دلش شکست. به هر طرف نگاه کرد راهش بسته بود یادش آمد یک روز دل خدا را شکسته بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ای بابا...کلوب ها که کلا تعطیل شده....پیام سالها طول میکشه برسه..تبادل نظر که باز نمیشه...خوب پس ما چکار کنیم؟؟؟؟
ختم قرآن http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1049446&PageNumber=1 آدرس ایمیل: M.torabi199@gmail.com
بچه ها نینی سایت فقط بازار خرید و فروشه ارزش اومدن نداره مسئولین سایت یک ذره شخصیت ندارن که به نظر اعضا احترام بذارن هر روز همه پست میذارن سرعت تفتضاحه اینا انگار نه انگار فقط تبلیغ میکنن انقدر تو صفحات تبلیغات گذاشتن که سرعت سایتو گرفته واقعا شرم اوره صدقه سر اعضا این سایت هنوز سر پاست
من که تبلیغاتم پاک کردم. ولی بازم سرعت مصیبته. همش صفحه هنگ می کنه. از سایت خارج می شی. تازگی هم یه چت باکس این کنار باز میشه هیچ نوشته ای نداره! فقط گزینه بستن داره(که چند ثانیه بعد دوباره باز میشه) یه چراغ سبز داره و یه علامت چرخ دنده که توش گزارش به مدیریت و بلاک کردن این کاربر داره (که هیچکدومشونم کار نمی کنن) نمی فهمم وقتی سایت خوبه چرا انگشت توی چشمش می کنید؟
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
2810