2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

من ی بسته بردم..حالا شاید نیاز نشه.ماشین دارین ببر

تو 2 سالگی موفقیت یعنی بتونی حرف بزنی/تو 5 سالگی موفقیت یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 18سالگی موفقیت یعنی داشتن گواهی نامه/تو 20سالگی موفقیت یعنی داشتن رفیق خوب/تو 80 سالگی یعنی بتونی خوب حرف بزنی/تو 90 سالگی یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 95 سالگی داشتن رفیق..حالا به نظرت زمین گِرده؟یا زمان؟
بسه زیاده بیمارستان خصوصی اگ بری خودشون میدن

والا من خصوصی بودم

یدونه هم ندادن

حتی دخترمو لخت ول کرده بودن  تا من بهوش بیام

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
والا من خصوصی بودم یدونه هم ندادن حتی دخترمو لخت ول کرده بودن  تا من بهوش بیام

چه عجیب

من طبیعی بودم

همون موقع تمیزش کردن دادن لبلس تنش کردن و ازمایشاشو گرفتن و پوشکشم کرده بودن

تو تایمی ک بستری بودمم خودشون باید بچه رو عوض میکردن مادر یا همراه اجازه نداشت

دخـتــرم بزرگترین دلخوشیمه❤