2777
2789
عنوان

نظر خانم ها در مورد ریش و سبیل آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 78199 بازدید | 103 پست
جالبه اکثر خانم هایی که نظر دادن از ریش و سیبیل بدشون نمیاد من چون خودم متنفرم از ریش و سبیل فکر میکردم اکثر خانم ها هم بدشون بیاد. یعنی شما خانم هایی که دوست دارید شوهراتون ریش و سیبیل بزارن موقعی که بوستون میکنه اذیت نمیشید؟!!! (ببخشید البته)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شوهرم همیشه ته ریش میذاره.اما خیلی کوتاهه.دو میلیمتر.صورتش لاغره.میگه بم نمیاد.چون از ته نمیزنه افترشیو هم نمیزنه.منم هرچی براش خریده بودم را بخشیدم به برادرم که خراب نشن..اما خیلی دوست دارم یه بار سبیل بذاره.ولی نمیذاره.حتی حاضر نیست یه شب تا صبح توی خونه بذاره.
من فقط ته ریش دوس دارم نه صاف صاف نه ریش بلند مدل هم اصلا دوس ندارم فقط سیبیل خالی به بعضیا میاد مثل بوراک بازیگر ترک...ولی اونم با نه ریش بهتر از سیبیل خالیه البته

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

به نظرم هیچی مثل یه ته ریش کوتاه واسه مردا خوب نیست.از هر مدلی که به ریش و سبیل میدن بدم میاد
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن