2777
2789
عنوان

نظر خانم ها در مورد ریش و سبیل آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 78200 بازدید | 103 پست
من خیلی ته ریش دوست دارم.البته شایدچون به صورت شوهرم خیلی میاد اینجوری فکرمیکنم.بستگی به فرم صورت داره
همیشه زیباترین باران ها از سیاهترین ابرها میبارند.بخدا توکل کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرجان
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
یک نظر ثابت برای همه مردها وجود نداره... اما به نظر من (که خیلی به مردها حسی وزنانه نگاه می کنم) نکاتی هست اولا من کلا ازریش پرفسوری بدم میاد وحتی چندشم میشه..به لاغرها نمیاد وبه صورت های چاق میاد (وصورتهای چاق را هم حالت رند وببخشید قالتاق میده...هر چند می دونم هدف این مردان باکلاس تر شدنه ... از ریش بزی واین مدل های نصفه فوتبالیستی هم خوشم نمیاد چون حالت لوس وسوسولی به فرد میده وحس مردونه نداره بلکه بچه لوسیه این 6تیغه تمیز تمیز هم بدم میاد چون صورت قاعدتا خشن مرد شکل دنبه گوسفند میشه خصوصا اگه طرف چاق وسفید هم باشه من خیلی بدم میاد باز به سبزه ها بیشتر میاد ریش سیبل حزب اللهی هم چنگی به دل نمی زنه وزیبایی مرد به شدت کم میشه وخود براد پیت هم با اون شمایل خراب میشه زیبایی اش.. من در واقع از ته ریش کم خوشم میاد که هم مردونه است هم قیافه را خراب نمی کنه..البته به خیلی ها نمیاد مثلا اینایی که ریششون فرفری است ته ریش بد میشه(شبیه افغانی ها میشن) سیبیل خالی را هم شدیدا دوست دارم البته می دونم ازمد افتاده ولی قشنگه وسکسی(البته از نوع سیبیل کم پشت ونازک مثل رت باتلر برباد رفته )وازاین سیبیل کلفت سگی ها متنفرم سیبیل رت باتلر در برباد رفته خیلی سکسی است اما انگار مد نیست همون طور که زیبایی بیش ازحد برژیت باردو مد نیست...
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
دعوت به همکاری http://pasargad-niazmand.blogfa.com/post/13 مشاوره و صدور بیمه عمر و تامین اتیه http://pasargad-niazmand.blogfa.com/post/14
http://pasargad-niazmand.blogfa.com/ ادرس : مشهد - خیام شمالی - بلوار هدایت - نبش هدایت 32- نمایندگی بیمه پاسارگاد - نیازمند ....... تلفن 37578809 - جهت شهرهای غیر از خراسان رضوی 05137578809 ----- تلفن همراه 09154820028
اصلا ریش و سبیل برای پسرا و آقایون معجزه میکنه بدجور.من به شخصه خیلی خوشم میاد‌.چون قیافه مردونه بیشتر میگیرن.حداقل دلمون خوش بشه این زمونه هنوز مرد داریم.نه این پسرایی که میرن رژ میزنن و هاشور ابرو میزنن.اینا نه تنها جلب توجه نمیکنن هیچ حال دختر جماعت رو بهم میزنن
هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....
من شخصا دوست دارم شوهرم یه ریشی چیزی داشته باشه، اون طوری به نظرم مردونه تره، فرق داره با صورت صاف زنونه و جذبم میکنه البته باید مدلش هم بهش بیاد و پشمالو و حال به هم زن هم نباشه، شیک باشه