2777
2789
مرسی مریناز جون من رو این مساله واقعا بحث جدی دارم
وابستگی نابود کننده ای که نه فقط تو کودکی تا میانسالی هم ممکنه گریبان بچه ها رو ول نکنه!! متاسفانه نمیشه گفت فرهنگ ما، بلکه خودخواهی ما بچه ها رو به این سمت میکشونه....
هاله جان یکی از قربانیان این امر خود من هستم، وابستگی تا سرحد جنون !

من اصلا نمیخوام نیکا رو مثل خودم وابسته بار بیارم ، من یه جورایی به خانواده ام معتاد هستم ، تا این حد که شادی و لذت زندگی بدون بودن اونها در کنارم واسم بی معنیه !

این یعنی فاجعه ! ...یعنی بیماری !

مگه میشه انسان ها بهم چسبیده باشند و همه جا با هم برند؟

تو فرهنگ ما این خیلی خیلی پررنگه ، فرهنگ های دیگه اصلا اینطوری نیست ، مثل یه کبوتر بچه رو پرواز یاد میدند و بعد از یه مدت پروازش میدند بره .اصلا تو قفس زندانی اش نمیکنند ..جتی اگه اون پرنده کوچولو خودش بترسه و نخواد بره به زور هلش میدند تا ترسش بریزه !

ولی ما چی؟...تو قفس میزاریم و به در قفس هم یه قفل گنده آویزون میکنیم و تا میتونیم آب و دون میزاریم جلوش ، و به خیال خودمون همه چیز عااالیه !!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نیاز به خانواده در حد معقول یک امر طبیعی و نیاز روحی انسانه البته تا حد ایده آل
تجربه ای رو که من توی خونواده خودم دیدم رو براتون میگم
عموی من توی همین سن 12-13 سالگی برای تحصیل به خونه پدر بزرگم توی تهران فرستاده میشه که خالی بوده
الان عموم توی رنج 50 ساله و هنوز میگه ضربه ای رو که توی اون سن برای جدایی از خونواده ام خوردم اصلا قابل جبران نیست و خیلی مشکل پیدا کردم
CafeMom TickersCafeMom Tickers
بنظر منم قضیه مستقل بودن جداست میشه در کنار خانواده وحمایت هاش بچه مستقل بار بیاد ....و یه چیز مهمتر باید فرهنگ ها رو هم در نظر گرفت مانمیتونیم خودمونو با جوامع اروپا وامریکا مقایسه کنیم چون جور دیگه ای تربیت شدیم واگه بخواهیم الگوبرداری کنیم توی تربیتمون دوگانگی دیده میشه و ممکنه مشکلات خودشو بوجود بیاره
سلام دوستان مرسی از مطالب خوبتون
می خواستم اگه میشه نظرتون رو راجع به این سی دی های آموزش خواندن زبان فارسی بگید.(تراشه های الماس)
مرجع کامل برگزار کنندگان تولد،کیک فروشیها،فروشگاههای لوازم تولد،عمو موسیقی ها و...             http://www.soorshop.com
سلام به همه دوستای خوب و همراه این تاپیک
بابت تاخیر عذرخواهی می کنم مدتی بود کامپیوترم مشکل پیدا کرده بود البته اینجور که شنیدم سایت هم مشکل داشت. به هر حال دوباره اینجا هستم و خوشحال میشم همراهیم کنید.
میخوام در مورد از پوشک گرفتن نی نی ها مطلب بذارم ذهن خودم که این روزا درگیرشه احتمالا خیلی از شما هم همینطور هستین.
عجله برای از پوشک گرفتن کودکتان نکنید

قبل از 2 سالگی (با چند ماه تفاوت) دستگاه عصبی کودک آن قدر کامل نیست که بتواند زمان توالت رفتن خود را کنترل کند. پس هرگز کودک‌تان را وادار به انجام کاری نکنید که با آن احساس راحتی نمی‌کند. اجبار و عجله در آموزش می‌تواند نتایج عکس بدهد.

سن مناسب برای شروع آموزش در کودکان متفاوت است. تحقیقات نشان داده است که پسرها دیرتر از دختران کنترل ادرارشان را به دست آورده و همین مسئله سبب می‌گردد که والدین دیرتر آموزش را شروع کرده و متعاقب با آن دیرتر از دختران نیز یاد می‌گیرند که علت این تفاوت سیستم عصبی پسران است.

چگونه زمان مناسب از پوشک گرفتن را تشخیص دهیم

به یاد داشته باشید آموزش پیش از زمان مناسب می‌تواند مشکلاتی از قبیل شب ادراری، استرس و احساس ناامنی و اعتماد به نفس پایین برای کودکان به همراه داشته باشد .

با توجه به رشد جسمی، رفتاری و روان‌شناختی سن مناسب برای شروع استفاده از لگن، سنی است که کودک بتواند به راحتی راه برود، بدود، بنشیند و از پله‌ها بالا و پایین برود. زمان دفع مشخص و منظمی داشته باشد و بتواند حرکات روده‌ای را تا حدودی کنترل کند. بتواند بیش از 3 یا 4 ساعت خشک بماند. این امر به شما نشان می‌دهد ماهیچه‌های مثانه به قدری قوی شده‌اند که بتوانند ادرار را برای مدت مشخصی نگه دارند. بتواند چند دقیقه آرام بنشیند و بازی کند، بدون این‌که راه بیفتد و بهانه بگیرد. بتواند شلوارش را به تنهایی بالا و پایین بکشد. اگر پوشکش خیس یا کثیف بود، احساس ناراحتی کرده و اعتراض کند. بتواند از رفتارهاى سایرین تقلید کند. وقتی شکمش کار می‌کند از ظاهرش مشخص باشد، مثلا سکوت کند، جای خلوتی برود یا حالت چهره‌اش تغییر کند. این نشان می‌دهد او نسبت به کاری که می‌کند تا حدودی آگاه است.
شرایط بحرانی سن از پوشک گرفتن را به تعویق می اندازد

اگر کودک دوره‌ای بحرانی مثل تغییر شرایط و محیط، وجود فرزندی جدید در خانواده، جدایی پدر و مادر یا به طور کلی شرایط سختی را پشت سر می‌گذارد، بهتر است آموزش را به وقت دیگری موکول کنید. آموزش استفاده از توالت و لگن روندی وقت‌گیر است و شما هم باید زمان لازم و کافی برای این کار در نظر بگیرید و در عین حال صبر و تحمل داشته باشید. اگر خودتان هم در حال پشت سر گذاشتن شرایط بحرانی هستید یا فشار روانی ناشی از تعویض خانه، کار زیاد و خستگی ناشی از شیر گرفتن کودک و... را تحمل می‌کنید، بهتر است آموزش را متوقف کنید تا هم خودتان و هم فرزندتان آرامش و انرژی لازم را داشته باشید.
سلام عزیزم
رسیدن به خیر
ممنون از مطلب مفیدت
من هم داشتم شروع میکردم البته رهام جدیدا از 10 تا 5 تاشو میگه و میره جلوی در دستشویی .
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
2810