2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من در حدی که بچه ها رو خسته و گیج نکنه خوبه. آخه بعضیا دیگه خیلی زیاده روی می کنن. همین که واسه نی نی های این سن تجربه های حسی مختلف فراهم کنیم برای رشد ذهن و هوششون کافیه منظورم رنگ های مختلف، بافت های متفاوت، صداهای جورواجور و...
این سن بچه های ما دیگه تا حدودی به محیط اطرافشون خو گرفتن اما کوچیکتر که هستن بعد از 9 ماه زندگی تو محیط تاریک و ساکت رحم، خود بودن تو محیطی که ما زندگی می کنیم کلی نیاز به سازگار شدن داره چه برسه به آموزش های جورواجور!
چرا بقیه نمیان نظر بدن؟؟؟
دوستای خوبی که مایل هستید بدون نگرانی و اما و اگر نی نی ها رو سالم و بی دغدغه بزرگ کنید :

این هدیه رو از من بپذیرید : ... بحث های روانشناسی دکتر هلاکویی پنجره جدیدی به روی من باز کرد و از خدا ممنونم که این راه رو پیش روی من گذاشت.

دلم میخواد همه بچه های ایران زمین از نظر روحی و روانی در آرامش و تندرستی بزرگ بشن

به امید ایرانی قشنگ برای آینده کوچولو هامون ( هر کدوم از ما یه سهم داریم واسه آینده این کوچولو ها )

اینم لینک دانلود .... لذتش رو ببرید ( البته من خودم تک تکشون رو خریدم )

http://saarbuk.blogfa.com/
شعار دکتر هلاکویی : قبول مسئولیت ... پذیرش واقعیت

پس حالا که ما این مسئلیت بزرگ رو قبول کردیم باید مراقب همه چیز باشیم و نا خواسته کاری نکنیم که در آینده این فرشته ها تاوانش رو پس بدن.

همه ما بچه هامون رو از ته قلب دوست داریم و بهترین رو براشون میخوایم ...ولی گاهی ندانسته یه کار هایی میکنیم که اثراتش رو نمیدونیم
در مورد موضوع اول : اعتماد و احساس امنیت :

کودک در اوایل زندگی هیچ نگرشی نسبت به خود ندارد و هیچ نوع قضاوتی در مورد خود انجام نمی دهد. نگاه و نگرش دیگران نسبت به او در شکل گیری نگرش کودک نسبت به خودش نقش قابل توجه دارد. باارزش ترین چیزی که می توان به یک کودک ارزانی داشت شناخت مثبت و واقع بینانه از خودش است. برای ساختن زندگی بهتر باید یاد بگیریم که از نگرش مثبت به خود برخوردار باشیم. این شناخت از خود به یکباره بدست نمی آید بلکه به آهستگی و تجربه های مکرر حاصل می شود.

نوزاد متولد شده موجودی است که به مراقبت دائمی نیاز دارد. در این حال مادر همچون پناهگاهی امن او را در آغوش پرمهر خود پناه می دهد. رفتار مادر باید به گونه ای باشد که نوزاد در دنیای جدید و ناشناخته ای که به آن قدم نهاده است و همه چیز آن برای او بیگانه است احساس امنیت و آرامش کند. این احساس اساسی ترین نیاز روانی کودک است. حضور دائمی و همیشگی مادر در سالهای نخستین زندگی همراه با مهربانیها ، مراقبتها و مهر و عطوفت ویژه او این احساس را در طفل بوجود می آورد که در این جهان تنها و بی یاور نیست و در صورت لزوم از حمایت بی دریغ مادر بهره مند خواهد شد و این در تامین امنیت خاطر کودک بسیار موثر است.

شیرخواری که هربار نیاز به کمک مادر دارد با سردادن گریه او را مطلع می کند و مادر او را با گرمی می پذیرد و نیازهای او را با محبت و مهربانی برآورده می سازد احساس امنیت و ارامش می کند، در حالیکه اگر مادر با غرولند کردن و با حالت عصبانیت و اجبار خواسته شیرخوار را براورده کند شیرخوار درک می کند که مورد پذیرش اطرافیان نیست و نمی تواند به آنها اعتماد کند. مادر ِ اعتماد برانگیز که نیازها را با جدیت برآورده می کند و شیرخوار را با تمام خواسته ها و نیازهایش پذیرا می باشد پایه های اعتماد را ( هم نسبت به دنیا و محیط و هم نسبت به خودش)در شیرخوار پی ریزی می کند

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

این کتاب، ترجمه ویرایش هفتم متن انگلیسی رشد و شخصیت کودک است که نسبت به ویرایش قبلی تغییرات و اضافات چشمگیری دارد و با گنجاندن نتایج تازه‌ترین تحقیقات در زمینه مسائل رشد، نزدیک به دویست صفحه بر حجم کتاب افزوده است. ویژگی این کتاب، که ویرایش نخست ترجمه فارسی آن طی ده سال هفده بار، منتشر شد و متن اصلی آن نیز بیش‌از سی‌سال است که متن‌ درسی تثبیت‌شده این رشته به شمار می‌رود، در آن است که بین جنبه علمی، نظری و تحقیقی روانشناسی رشد و پرورش و جنبه عملی و روزمره آن که والدین، آموزگاران، و دیگر دست‌اندرکاران پرورش باآن مواجه هستند پیوندی ملموس برقرار می‌کند. کتاب در عین آن که کاملا کاربردی است پایه نظری محکمی دارد، دیدگاه‌های گوناگون را در زمینه‌هایی که هنوز مورد بحث و اختلاف نظر است ارائه و ارزیابی می‌کند و نیز نگاهی می‌اندازد به آنچه هنوز باید مورد بررسی و تحقیق بیش‌تر قرار گیرد. بخش‌بندی کتاب مرحله‌ای‌ ـ موضوعی است و موضوع‌های مربوط به هر مرحله‌ سنی در بخش مربوط به همان مرحله بررسی می‌شود و در مجموع هیچ‌یک از مسائل گوناگون رشد، از پیش از تولد تا سنین جوانی، نادیده نمی‌ماند.
خیلی مهم :

بچه های زیر ۲۰ ماه نبایدTV ببینند ...

ذهن کودک زمانی‌ که خطهایTV رو می‌بینه ارتباط های(connection) مغزی به هم میریزه و مغز و ذهن بچه رو بهم میریزه............
اشکالش مساله تلویزیون و برنامه ان نیست .....
اشکالش مطالعاتی است که در این مورد صورت گرفته.TV خط است و نقطه که این حرکت برای چشم بچه و مغز بچه به گونه ایست که سیستم رو بهم می‌زنه و‌ ای بسا بعدا نتونه استدلالها و ترکیبات ذهنی‌ رو داشته باشه......

روزی که سلولهای مغزی به وجود میان وقتی‌ که در جای خودشون قرار میگیرن با پانزده هزار سلول دیگه ارتباط برقرار می‌کنن......... مغز یک و‌ نیم ارتباط مغزی دارد مهم این است که ارتباط ها از بین نرود به دلیل اینکه بچه‌ها ارتباط‌هاشون تحریک نمی‌شه، در وقت تولد روزی ۳۰ تا ۴۰ تاش در هر ثانیه از بین میره و نصف ظرفیت مغز ما تا ۱۹ سالگی تمام می‌شه و این اطلاعات الان موجود هست و به همین جهت اصلا توصیه نمی‌شود که تا قبل از ۲۰ ماهگی بچه بیش از پنج دقیقه TV ببیند......

اسباب بازی‌ نقش بسیار مهمی‌ در رشد ذهنی‌ بچه داره مخصوصاً اسباب بازی که توجهشون رو جلب می‌کنه، اونها رو وادار به واکنش و پاسخی می‌کنه ، از طریق صدا، رنگ و شکل به آنها چیزایی‌ یاد می‌دهد که همه مفید هستند و بنابراین یک راهی‌ غیر از نشاندن بچه های زیر ۲۰ ماه جلوی تو باید پیدا بشه که مشکله خستگی‌ و بی حوصلگی مادران را حل کند.....

" دکتر هلاکویی "

در خصوص کودکی میدونیم برخی از اوقات کاری که پدر و مادر یا اطرافیان یا اتفاقی که برای بچه مبافته در هشت سال اول کودکی درست مانند یه تصادفه ..... شما اگر صد هزار مایل خوب رانندگی کرده باشید ، یک متر خوب رانندگی نکنید میتونید کشته بشید یا بکشید یا کور بشید............
بسیاری از اوقات یک حادثه ، یک جمله ، یک حرف ، یک اتفاق در کودکی دقیقا فرزند من و شما رو و یا اگر پدر و مادر در حق من و شما کردن من و شما رو از پا درمیاره....... بنابراین من و شما چون همه آسیب دیدیم همه آسیب دیدم و به خاطر این آسیبی که کم و بیش دیدیم همیشه زندگی بزرگسالی ما خراب میشه ، همیشه بدون استثنا خراب میشه.......
دوتا کار باید بکنیم :
یکی باید کودکی رو به مرحله ای برسونیم که این زخمها رو مرحم روش بذاریم ........... این شکستگیها رو از بین ببریم ................ این خون ریزی ها ی روانی رو متوقف کنیم....... و امروز میدونمی که همه اینها ممکنه............
برای اینکه هرچه که در گذشته اتفاق افتاده هیج جا نیست مگر در مغز من و شما در یک جای کوچکی ، و امروز دانش این رو داریم که این رو درستش کنیم........

" دکتر هلاکویی "
سلام صبح به خیر
ممنون از ایجاد تاپیکی به این مفیدی هیچ چیزی نمی تونه به اندازه تربیت فرزندانمون برای خودمون جامعه کشورمون و خود بچه ها مفید باشه نی نی های کوچولوی امروز تا چشم به هم بزنی شدند آقایون و خانم های فردا سپهر من 31 اردیبشهت ماه به دنیا اومده درسته که شاغلم و متاسفانه کمی افسرده و تنبل ولی با سعی می کنم با کمک دوستای خوبی مثل شما سپهر یه آقای به تمام معنا بشه
مریناز جان سی دی ها رو از کجا خریدی ؟؟؟؟
2810