2777
2789
سلام با تشکر از همه مامانا به خاطر قرار دادن اطلاعاتتون ممنونم
مانلى جونم دکتر به من گفت براى کارهاى بد بچه بهترین روش نادیده گرفتن ومنحرف کردن بچه به موضوع دیگه هست و در نهایت محرومیت از چیزى که مورد علاقه کودک هست و پاداش براى کار خوبى که انجام میده تا تفاوت رو یاد بگیره و بدونه فقط کار خوب پاداش داره و تشویق براى انجام دوباره کار خوب ( دکتر فردوسى پور) �

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاداش فقط خریدن چیزی یا دادن اون به بچه نیست به خصوص نی نی های هسن و سال نی نی های ما که بهترین پاداش براشون نگاه محبت آمیز، محبت، لبخند و عشقه. منم با رشوه دادن مخالفم اما پاداش به این معنی که گفتم خیلی هم خوبه. محروم شدن کودک از این نوع پاداش خودش میتونه تنبیهی برای کارای خطرناک یا اشتباهی باشه که انجام میده.
مانلی جون خط آخر منظورش اینه که: وقتی بچه برای چیزی لجبازی میکنه اگر اون چیزی رو که میخواد بهش بدیم تا لجبازی رو کنار بذاره میشه رشوه که این کار رو نباید کرد . ولی وقتی کار خوب میکنه بهش باید پاداش داد همونطور که هاله گفت میتونه تشویق باشه میتونه دست محبت باشه میتونه لبخند باشه . تا نینی بفهمه این کاری رو که کرده کار خوبی بوده .
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
بچه ها یه مبحث خیلی مهم هست که از یک سالگی به بعد مطرح میشه و اون هم پانیش تایم هست ( Punish Time ) ...یعنی زمان تنبیه که من شنیدم از این قراره :

به ازای یک کار خیلی خیلی بد در طول روز باید بچه رو روی یک صندلی بنشونیم و آرووم باهاش حرف بزنیم و براش توضیح بدیم درباره کار بدش.

مثلا واسه بچه یک ساله یک دقیقه مدتش هست

من از کم و کیف داستان زیاد اطلاعات ندارم...اگه فرصت شد یکم تحقیق میکنم...شماها هم هر چی میدونید لطفا در اینباره بگید

ممنون میشم
موسیقی از اولین نغمة لالایی مادر، در رشد ذهنی کودکان نقش بازی میکند. موسیقی از تجربیات در خانواده، از رسانههای مختلف و بخشی از عبادات مذهبی و به عنوان یک موضوع درسی و در بازیهای کودکانه وارد زندگی کودک میشود. تحقیقات اخیر نشان میدهد که موسیقی علاوه بر ارزش وسیع اجتماعی، نقش مهمی در رشد ذهنی کودک دارد: چنانچه کودکان از سنین خردسالی با موسیقی سر و کار داشته باشند، این امر در سازماندهی دستگاه مرکزی اعصاب آنها اثر میگذارد و بنابراین، میتواند به عنوان وسیلة موثری برای تربیت دوران کودکی مورد استفاده قرار گیرد.
بچه ها آراد خیلی حمام کردن رو دوست داشت ولی الان حدود یک ماه میشه که وقتی میخوام ببرمش حمام بدجور گریه میکنه ، وقتی میزارمش توی وانش با هیچ چیزی سرگرم نمیشه ، فقط گریه میکنه و گردن من رو محکم میگیره که منو ببر بیرون . اگر میتونین کمکم کنین دوست ندارم اینطوری بمونه . خیلی آب بازی رو دوست داشت .
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
صدف جون ببین تو این مدت حموم بردیش چیزی اذیتش نکرده که بخاطر اون باشه
سعی کن فضای حمومو براش دوست داشتنی کنی و باهاش بازی کنی حتی شده اصلا حمومش نکن فقط برو اونجا و باهاش بازی کن تا کم کم دوباره انس بگیره
به طور کلی در فاصله 7 تا 12 ماهگی معمولا توی بچه ها ترس های تازه ایجاد میشه که شاید علتش پیشرفت در حافظه و یادآوریشون باشه. وقتی بچه با یه پدیده غیرمنتظره برخورد کنه که تا قبل اون طرحواره ای ازش تو ذهنش ثبت نشده ممکنه دچار بلاتکلیفی بشه و این حالتش رو با ترس و گریه نشون بده.چون حالا با پیشرفتی که کرده امکان اینو داره که تو طرحواره های ذهنش برای پیدا کردن مورد مشابه بگرده و سعی کنه بین اونا ارتباط برقرار کنه. بخاطر همینه که بعضی هامون میگیم تا حالا از فلان چیز نمیترسیده اما حالا میترسه.
غریبی کردن و ترس از جدایی
سنی که نی نی هامون توش هستن یعنی نیمه سال اول زندگی تا نیمه سال دوم سن بروز ترس ها بخصوص غریبی کردن و ترس از جداییه. درست برخورد نکردن با این مساله میتونه باعث موندگار شدن این حالت تو بچه ها بشه واسه همین این مطلب رو براتون میذارم.
غریبی کردن:
این ترس یه ترس کاملا عادی برای این سن هست و با بغض و گریه در ارتباط با غریبه ها میتونه خودشو نشون بده. البته بین همه بچه ها مشترک نیست و شدت و ضعفش هم فرق داره. دلیلش هم همون مطلبیع که تو پست قبل براتون گذاشتم. بخاطر این ترس یا خجالت خودمون از برخورد نی نی با افراد غریبه نباید اونا رو سرزنش کرد. این یه نشونه از رشد شناختیشونه که باید بهشون کمک کنیم باهاش کنار بیان. مثلا به غریبه ها و افراد کمتر آشنا توضیح بدیم که آروم به طرف نی نی بیان و بهش فرصت بدن تا بررسی شون کنه و مادر یا فرد آشنای دیگه کنار بچه باشه تا با فرد غریبه کم کم خو بگیره. هیچوقت مجبورش نکنین که با یه فرد غریبه بدون آمادگی برخورد کنه یا تنها بره بغلش چون اینکار میترسونه ش.
هاله جون سلام
ممنون بازم از اینکه اومدی
من همچنان مشکل دارم با رهام کوچولو . اجازه نمیده از بغلش جم بخورم
تو آشپزخونه فسقله خونمون هستیم پاهامو میگیره نمیذاره وایسم میگه باید بیام بغلت . منم دستام همیشه درد میکرد حالا بدتر شده همش ورم داره دستام
نمیدونم چیکار کنم؟
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید