2777
2789
عنوان

تکنیک بدون شامپو برای ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 6036 بازدید | 48 پست

از ۱۰تیر موهام رو فقط با اب خالی میشورم

ولی تاثیری نداره فک کنم

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله حتما. این یه روش جهانییه و در موردش حتی کتاب هم نوشته شده. اوایل خیلی به نظر عجیب میاد ولی واقعا ...

من شستم موهام ب این روش.موهام بوی موی سوخته بز رو میداد.انقد بوی اح اح چندش.طاقت نیاوردم

از ۱۰تیر موهام رو فقط با اب خالی میشورم ولی تاثیری نداره فک کنم

شما که هنوز اول راهین. این روش صبوری میخواد. هم من هم مامانم هر دو نتیجه دیدیم. مامانمموهاشون خشکه و موهای من چربه

من موهای پشت سرم خوبه.این موهای جلو سرم میریزه دیگه خسته شدم اینجوری دیده نمیشه اما نور میافته کف سر ...

درست میشه ایشالله. آزمایش دادین؟ مشکل خاصی ندارین؟

موهام قبلاً بعد از یه روز که شامپو مخصوص موهای چرب میزدم دوباره چرب میشد ولی الآن گاهی اوقات تا پنج ...

اخه چجور میشه یه ماه فقط با اب شست؟ اونم منی که موهام چربه

با اون چربی مو چجور هر روز برم بیرون؟ 

اخه چجور میشه یه ماه فقط با اب شست؟ اونم منی که موهام چربه با اون چربی مو چجور هر روز برم بیرون؟&nb ...

آره اولش واقعا عجیبه واسه آدم  ولی کم کم مو عادت می‌کنه.پوست سر چربی طبیعی سبوم رو ترشح می‌کنه که برای مو خیلی مفیده اگه در سطح متعادل ترشح بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد