2777
2789
عنوان

تکنیک بدون شامپو برای ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 6036 بازدید | 48 پست
@سروین4    عزیزم یه چیز بگم من ماه هاست که به این کاربر حس خوبی ندارم و همون موقع هم ک ...

والا من تاحالا تاپیکاش نبودم ولی توی پستهاش چیز بدی ندیده بودم

منتها امروز نظرم جلب شد به تاپیکش خیلی خصوصیات مشترکی داره با یکی از کاربرایی که قبلا دستش رو شده 

و دروغهای خودش هم توی این تاپیک قابل اغماض نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من موهای پشت سرم خوبه.این موهای جلو سرم میریزه دیگه خسته شدم اینجوری دیده نمیشه اما نور میافته کف سر ...

یه چیز دیگم هست. شما ریزش مو الگو مردانه دارین. سطح تستوسترون و دی هیدروتستسروناون رو چک کنید حتما.اکه آلفاردوکتاز مهار بشه خیلی کمک میکنه

منم موهام خشکه و ریزش دارم بعضی وقتا خارش اگرهفته ای دوبارشامپو نزنم موهام افتضاح میشه و ریزش بیشت ...

این روش برای موهای خشک خیلی بهتر جواب میده. بعد از یکی دو ماه ریزش مو کمتر میشه و ساقه موها هم تقویت میشه. من که همون هفته اول که این روش رو امتحان کردم، خارشم خوب شد خیلی جالب بود

یه چیز دیگم هست. شما ریزش مو الگو مردانه دارین. سطح تستوسترون و دی هیدروتستسروناون رو چک کنید حتما.ا ...

تو بارداری میشه آزمایشش رو داد؟من آزمایش هورمونی پروژسترون چیه و پرولاکتین اینا همشو قبلا دادم‌‌ مشکلی نبود

نه اصلا مشکلی نیس.آزمایش.سونو تخمدان.همه چی.درسته الان باردارم اما قبلا هم میریخت

مکمل های تغذیه ای رو هم زیر نظر پزشک مصرف کنید مثلا بیوتین و فولیک اسید و امگا۳ و ویتامین c وD

تو بارداری میشه آزمایشش رو داد؟من آزمایش هورمونی پروژسترون چیه و پرولاکتین اینا همشو قبلا دادم‌‌ مشک ...

در مورد این نمیدونم. با پزشکتون مشورت کنید چون سطح تستوسترون و DHT خیلی مهمه

ما از بچگی موهامون رو با این مواد شیمیایی ضعیف کردیم. باید بهشون فرصت بدیم تا ترمیم بشن. سبومی که ترشح میشه برای رشد طبیعی موها لازمه اما ما با شامپو مداوم از بین میبریمش