2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی اومد ازدواجت شاید وعده ی ۳

مررسی عزیزم خوشحالم کردی

برات صلوات فرستادمم🌹😍

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
به منم ميگي مرسي كه روشني دارم تو زندگيم يا نه

روشنی داری ولی قشنگ حس میکنم باید تلاش کنی برای رسیدن به اون چیزهایی که مد نظرته

کارهاتو رو به راه کنی، حرفه ای رو یاد بگیری یا توی کارت مهارت پیدا کنی

استعداد هاتو پیدا کنی

خیلی روشنه اینده ات

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
وعده نیوفتاد

مینا..مادر گوهرتاج

امتحان استخدامی اموزش و پرورش شرکت کنم برای بار اول..قبول میشم؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
روشنی داری ولی قشنگ حس میکنم باید تلاش کنی برای رسیدن به اون چیزهایی که مد نظرته کارهاتو رو به راه ...

مرسي عزيزم دقيق گفتي من ازونايي هستم كه براي كوچكترين چيزاهم بايد حسابي جون بكنم تا به دست بيارم❤️

روشنی داری ولی قشنگ حس میکنم باید تلاش کنی برای رسیدن به اون چیزهایی که مد نظرته کارهاتو رو به راه ...

در مورد من چی حس میکنی؟ 

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

برای شغلشوهرم بگو استخدام میشه جایی که میخواد دوباره سلامتیم بدست میارم دیگه بچه دار میشم مرسی گلم

میتونی ماه تولد خودم یا همسرم یا دخترمو بگی؟

خودت دی

همسرت ابان

دخترت بهمن

درست یود؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
خودت دی همسرت ابان دخترت بهمن درست یود؟

مرسی ک اشتبا گفتی😉😉😉😉

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم