2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه پک مدلی هس من داشتم برا دختر داییم کادو میخریدم دیدم خیلی قشنگه پک لوازم آرایشیه عروسکی مواد مضر هم داخلش نداره آسیب نمیزنه سه ماه پیش  بین ۶۰۰ تا ۴۵۰ بود 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بستگی داره، اگ وضعت خوبه طلا بخر ک پس انداز باشه ولو سکه پارسیان باشه،اگ نه لباس،اسباب بازی،عروسک،کیف،کفش

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
بستگی ب بودجت هم داره ولی ماشین کنترلی  اسکوتر اسکیت هدفون

همه اینا رو داره😝😂

میگه موتور شارژی میگیم مگه نداری میگه نه از این بزرگا تو خونه جاش نمیشه 😂😝

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
ست ماشینالات فلزی جنگی پسر من که بردمش بازار اینارو خواست ۷سالشه

عشقش ماشینه کل کمدش و میزشو فقط ماشین چیده به نظرت براش یه ست ماشین فلزی ۲۵ تایید بخرم خوبه ؟

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
2810