2777
2789
عنوان

۲۰ روز دیگه بچم دنیا میاد یه حس عجیبی دارم😭😭کیا اینجوری بودن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 105 پست

طبیعی یا سزارین ؟ اگه سزارینی چرا؟

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
صبح بخيررر  خداا قوتت برو بخوااب دوباره😒😒

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

خب من چه بدونم

تاپیکی نداره در مورد بچه اخه😭

خوش قدم باشه ایشالااا

اسمش چیه؟؟😍

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا کی نوبت من میشه 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️ خب من چه بدونم تاپیکی نداره در مورد بچه اخه😭 خوش قدم باشه ایشالااا اسمش چیه؟ ...

اديت كردم دوباره بخون كامنتمو🤪😂

شوخي ميكنم عشقم❤️

اسمشو توو خصوصي بهت ميگم چون شناسايي شدم توو سايت و فاميليمو بهم گفتن😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حسات طبیعیه ولی زیاد بهش فک نکن

توکل کن برخدا

خدا خودش کمکت میکن

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اديت كردم دوباره بخون كامنتمو🤪😂 شوخي ميكنم عشقم❤️ اسمشو توو خصوصي بهت ميگم چون شناسايي شدم تو ...

یا حسین بن علی😐✋🏻

باجه😍🚶‍♀️

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
یا حسین بن علی😐✋🏻 باجه😍🚶‍♀️

🌹🌹❤️❤️🌹🌹

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خداوند یه توانی به مادر میده که میتونه از چند تا بچه همزمان نگهداری کنه چه برسه به یکی .من خودم سه تا دارم بارداری دومم دوقلو بود تنهایی به چه سختی بزرگشون کردم نگران نباش از پسش بر میای🌷

منم تنها بودم همه چی میاد دستت نگران نباش پیجای کودک و مادرارو تو اینستا فالو کن . بچرم همیشه به پهل ...

ممنون از توضیحات کاملت💖😘

یه صلوات برای شادی روح مامان جوانم بفرست ممنونم
اول اینکه تبریک میگم عزیزم ایشالا دوتاتون سالم باشین بعدم اینکه آروم باشین قرآن بخونین استرس خیلی بد ...

ممنونم چشم حتما

یه صلوات برای شادی روح مامان جوانم بفرست ممنونم

خانم زایمان که هیچ مشکلی نداره یه روز و تموم 

اگه بد بخیه هستی دواهای مخصوص بخیه که چند مدل کرم هست بخر بعد که کمی جوش خورد بزن 

هیچی نزنی هم مشکلی نیست الکی نترس

میخوای قرص ویتامین های قوی بخر تا زایمان کردی شروع کن خوردن 

غذای خوب و خواب خوب 

این دوتا رو داشته باشی هیچ مشکلی نخواهی داشت

برای چند ماه اول بنظرم کسی و بیار هر روز پولی بگیره تا بچه رو نگهداره تو بخواب 

خوب بخوابی هیچیت نمیشه 

نخوابی افسردگی و همه جور درد مباد سراغت 

فقط همین 

کاربر قدیمی ام 🍭