2777
2789
عنوان

۲۰ روز دیگه بچم دنیا میاد یه حس عجیبی دارم😭😭کیا اینجوری بودن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 105 پست
یکی بیار خب😁

طبیعیه زایمان کنی هم از عهده بچه ات برمیایی هم تحمل درد برات اسون میشه 

منم اینطوری بودم میگفتم وای کی میخواد بشوره کار خرابیشو ولی باور نمیکنی اولین بار ک خ استم بشورمش برام خیلی عجیب بود ک با عشق بچه آمو شسستم اصلا هم پیف پیف بو میده هم نکردم من ک آنقدر حساس بودم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خیلی طبیعیه همه مادرای باردار آخر بارداریشون این حس ها رو تجربه میکنن

قشنگ با اولین بچه مادرا هم بزرگ میشن تجربه بدست میارن 

اولش کمی سخته ولی همه چی میاد دستت و بهتر میتونی مدیریت کنی 

فقط آرامش آرامش آرامش باور کن معجزه میکنه 

نترس خدا کمکت میکنه ایه الکرسی بخون

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
منم مث مامان تو دونا شیر ب شیر دارم با یکسال اختلاف

من هنوز بچه ندارم اما میفهمم ک چقد سخته

خدا خودش کمکتون کنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ای بابا فک نکن به این چیزای منفی  وایی وقتی بغل بگیری همه دنیارو فراموش میکنی انشالله که مشکلی ...

وای ارهههه ان شاءالله🥺😍😍😍

یه صلوات برای شادی روح مامان جوانم بفرست ممنونم