2777
2789

خانوما ۲۰ روز دیگه دخترم دنیا میاد انقدددددر حسای عجیب غریبی دارم نمیتونم توصیف کنم .. این هدیه خداس بعد ۲سال ناباروری باردار شدم🥺

هم دلم برا دیدنش پر میزنه

هم میترسممم از عمل و دردای بعدش .. هم ترس از مسئولیت بچه داری 

هی میگم وای اگر گریه کرد من چیکار کنم دس تنها هیچ قلقی بلد نیستم

اصلا اگه کولیک یا رفلاکس داشته باشه چیکار میکنن هیچی بلد نیستم یکم راهنماییم کنین ممنون میشم

یه صلوات برای شادی روح مامان جوانم بفرست ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا فقط شکر خدا کن تونستی این ۹ ماه رو بگذرونی  اونا دیگ میشه اب خوردن برات   من ارزومه الان   ۲۰ روز مونده بود ب زایمانم 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

مبارکه گلم چطوری باردارشدی بادوسال ناباروری دکتری یاداروی خاصی استفاده کردی

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘

استرس داری و کاملا طبیعیه ولی سعی کن به خودت ارامش بدی چون با استرس چیزی حل نمیشع 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤