2777
2789
عنوان

بزرگ شدن شاخک های بینی بعد ازعمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 14079 بازدید | 75 پست
شما تنفسم مشکل دارید؟

بخاطر شاخکام که بزرگ شده نمیتونم درست نفس بکشم 

سمت چپم‌که اکثرا بستس 

ولی بخدا انقد بینیم نافرم وزشته وتاثیر بدی تو چهرم گذاشته که اصلا تنفس به چشم نمیاد😔ازروبه رو که افتضاح فک نکنم هیچ جای دنیا بینی رو اینجوری کنن بخدا 

واقعا شبیه گاو‌شدم ازروبه رو که نگاه میکنی انگار داری از زیر به بینی نگاه میکنی 

کاش تو انتخاب جراح حواسمو جمع میکردم 

😔کاش اصلا عمل نمیکردم

بخاطر شاخکام که بزرگ شده نمیتونم درست نفس بکشم سمت چپم‌که اکثرا بستس ولی بخدا انقد بینیم نافرم وزشته ...

برا من چپی کلا کیپه راستیم زیاد باز نیست الان 3 ساله از دهن نفس میکشم  گلوم بخاطر همین عفونت کرده منی که همیشه دهنم بو خوب میداد 3 ساله بو لاش مرده میده، من دیگه زدم به بیخیالی یک سال اول که همس گریه میکردم تو هم زیاد خودتو اذیت نکن، خدا لعنتشون کنه منم عجله کردم یک شبه دکتر انتخاب کردم از بس خر بودم، شانس اون روز دو نفز اومده بودن عمل کزده بودن گفتن راضین منم خر شدم، میگم بریم کولی بازی در بیاریم به نظرت پول پس میدن؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخاطر شاخکام که بزرگ شده نمیتونم درست نفس بکشم سمت چپم‌که اکثرا بستس ولی بخدا انقد بینیم نافرم وزشته ...

ما الان در واقع ناقص شدیم یه عمر هر کاریم کنیم مشکل تنفسی باهامونه دیه نخواستیم پول عملمونو بدن خوبه باز حداقل میشه روش پول بزاریم عمل کنیم من 13 هزینه کردم 3 سال پیش الان بخوام عمل کنم بابد قشنگ 40 بزارم روس، دکتر خودت نگفت چرا اینقدر بد عمل کرده؟ دوست داشتی عکس دماغتو بزار ببینم چجور عمل کرده شاید خودت فکر میکنی خیلی بده

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
یه سوال داشتم. شما شاخک بینیتون کل راه بینیتون رو بسته؟اگر سه سال سوراخ بینیتون بسته ست براتون عوارض ...

عوارض خاصی نداشتم ولی دهنم همش بو میده فقط همین، شما شب با دهن باز میخابید؟ 

عزیزم اسم اسپره ای که میزدی اسمشو یادت نیست، بخرم استفاده کنم الان روزا هم با دهن باز نفس میکشم

عزیزم اسم اسپره ای که میزدی اسمشو یادت نیست، بخرم استفاده کنم الان روزا هم با دهن باز نفس میکشم

یادم نیس اسمشو رفتم خونه نگاه میکنم میگم بهت 

به من که گفتن یکماه استفاده کنم فایده نداشت 

ولی بخاطر کار جراح هم هست واقعا چون از همون اول عملم تا الان همینجوریه یکی دوماه اول فک میکردم نرماله کیپ شدن ولی خیلی وحشتناک بود اونذموقع چون بینیمم ورمش خیلی داغون بود تو بینیم میسوخت قشنگ

ما الان در واقع ناقص شدیم یه عمر هر کاریم کنیم مشکل تنفسی باهامونه دیه نخواستیم پول عملمونو بدن خوبه ...

اوایل رفتم 3 ماه بود گفت بینیت خیلی ورم داره وحتی از قبلتم بزرگ تره ولی واقعا فرم بینیم مشخص بود همون موقع 

ریسک کردم دیگه تحقیق نکردم عجول بودم 

الان اصلا راضی نیستم ازروبه رو خوب نیس چهرمو زشت کرده 

نوک بینم اصلا فرم نداره فقط خودمو ناقص کردم وقت وپول وروانم به هدر رفت

من واقعا امیدی به دکترم ندارم ،میذارم چن سال دیگه میرم ترمیم خیلی ریسکه دوباره برم پیش خودش سخته دوباره اعتماد کردن 

فقط دلم میخواد سر یکسال برم مطبش حرفامو بهش بزنم وبیام بیرون هر کیو هم ببینم واسه مشاوره اومده باشه بهش میگم اصلا خوب نیس کارشون از روبه رو که کامل ردن به عنوان جراح 

یادم نیس اسمشو رفتم خونه نگاه میکنم میگم بهت به من که گفتن یکماه استفاده کنم فایده نداشت ولی بخاطر ک ...

عزیزم تو هم شبا با دهن باز میخابی؟ 

تیغه بینیم حتی ازقبلم پهن تر شده یجوری عمل کرده انگار فقط میخوام با سه رخم زندگی کنم نیمرخ وروبه رو ...

اصلا اینکارو نکن اون اگه کارش خوب بود دفعه اول گند نمیزد اصلا بهش اعتماد نکن، بزار چند سال دیگه هم حسابی تحقیق کن اون موقعه هم حسابی براش پول جمع کن مطمعنم درست میشه

تیغه بینیم حتی ازقبلم پهن تر شده یجوری عمل کرده انگار فقط میخوام با سه رخم زندگی کنم نیمرخ وروبه رو ...

حالا ببین تو پره هاشو پهن کرده باز نفست اذیتی من پره هاشو کیپ کرده اصلا جا نیست که هوا وارد دماغم بشه ببین دیگه من چقدر خفم، خدا ازشون نگذرهه کاش دیه میدادن بهمون حداقل

عزیزم تو هم شبا با دهن باز میخابی؟

نه ولی درکل با بینیمم که نفس میکشم نفسم سنگینه مثل قبل نیس مثلا صبح قبل اینکه از خواب بلند بشم ولی بینیم پر میشه واینکه شاخکم بزرگ تر میشه واقعا نفس کشیدن سخت میشه چون با دهنم نفس میکشم دهنم خشک میشه

اصلا اینکارو نکن اون اگه کارش خوب بود دفعه اول گند نمیزد اصلا بهش اعتماد نکن، بزار چند سال دیگه هم ح ...

اره به اینم فک میکنم واقعا سخته برم پیش خودش باز اوکی نشه دیگه روان نمیمونه برتم

نه ولی درکل با بینیمم که نفس میکشم نفسم سنگینه مثل قبل نیس مثلا صبح قبل اینکه از خواب بلند بشم ولی ب ...

دیگه یا باید بلند بشم بینیمو تمیز کنم یا برم اب بخورم دهنم خشک میشه بتونم بخوابم 😑وقتیم شاخک بزرگ میشه اصلا میسوزه تو بینیم چون داخل بینیم زخمش هنوز کامل اوکی نشده سوزشش اذیت میکنه