2777
2789
عنوان

مامانای مرداد 94

| مشاهده متن کامل بحث + 263889 بازدید | 24603 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترمن تازه 5 /6 روزه وارد 4ماه شده دمر که میزارم فقط گردنشو بالا نگه میداره هنوز نمیتونه خودشو جلو ببره
هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1
دختر من سه ماهش تمام شده الان مدتیه میخواد بره روشکم نمیتونه قشنگ روپهلو میخوابه سرش هم بلند میکنه پاهاشم جمع میکن سمت جلووبلندمیکنه ولی هرچی زور میزنه نمیتونه گریه میکنه دیگه دلم براش میسوزه کمکش میکنم
بچه ها ببخشید دیر اومدم .منم مثل شما درگیر بچه ام دیگه .تازه واسه من 2 تان .درخواست دوستیهاتونو قبول کردم .بیایین .
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
گروه داریم تو تل .خوب همینجا شماره بزارید .چه اشکال داره .لینک درسته .منتها به خاطر حروف تل گرام ارور میده مجبور شدم فاصله بزارم .شما باید جایی کپی و پیس کنید بعد فاصله رو بردارید تا بتونید وارد شید
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )