2777
2789
عنوان

پزشکی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 34692 بازدید | 150 پست
زیست خیلی سبز  شیمی مبتکران  فیزیک خیلی سبز و میکرو

مبارکت باشه عزیزم،

چه شهر خوبی رو زدی، عالی

موفق باشی🌹

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیست خیلی سبز  شیمی مبتکران  فیزیک خیلی سبز و میکرو

عزیزم مبارکت باشه جواب زحماتت رو گرفتی

دختر من هم ان شاءالله امسال کنکور داره ۴ تا تخصصی رو ثبت نام کرده با وجودی که فیزیک و ریاضیش خوبه ولی دل به درس نمیده خودش میگه جام نمیگیره بشینم 

زبانشم متاسفانه کانون نرفته جالب نیست

تبریک میگم عزیزم😁♥️منم امسال خدا بخواد پزشکی میرم..ولی فک نکنم هم دانشگاهی شیم😂

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
موفق باشین 

فیلم های الا عالین ولی نه همشون...زیست موقاریش معرکس مثلا من خودم نگاه میکردم

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
عزیزم مبارکت باشه جواب زحماتت رو گرفتی دختر من هم ان شاءالله امسال کنکور داره ۴ تا تخصصی رو ثبت نام ...

انشالله که‌ موفق بشن واسه زبانشون هم روزی ۱ الی ۲ ساعت جواب میده