2777
2789
عنوان

آریا کوچولو و باغچه کوچولو اش ...عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 49324 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.. یادش بخیر.. چه روزهایی با می می ناز گذروندیم.. خدا رحمتت کنه مریم.. قربون حکمت خدا برم.. مریم با اون اراده و اعتماد ... همش منتظر معجزه بود.. نمیدونم حکمتت چی بود خدا؟ ولی هر چی که بود .. به بچه هاش توانایی و صبر بده.. استقامت و اراده ایی مثل مریم در وجودشون بزار.. مریم جون روحت شاد و یادت گرامی ... اللهم صل علی محمد و آل محمد
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
عزیزم چرا فوت شدن و ازکجامیدونید

در اون زمان چن نفر از دوستاش که تو همین نی نی سایت با هم آشنا شده بودن و رفتو آمد داشتن رفتن مجلسه ختمش.خدا رحمتش کنه...همکاره شوهرشم تو همین سایته فک کنم اون خبر داده

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
ولی الان مادرم درکما است من دختر ایشون هستم . هستی

الان میای سایت یا ته

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
ولی الان مادرم درکما است من دختر ایشون هستم . هستی

سلام عزيزم 

خدا مادرتو رحمت كنه 

هستي جون خوبي عزيزم 

داداش آريات چطوره

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
سلام خودش کاربری داره دخترش

مبشه کاربریشو بدی حالشو جویاشم

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

تو تاپیکاش سراسر مهربونیه اون سالا چقدر وقار داشتن خودشون و افرادی که باهاش هم صحبت بودن...خدا رحمتت کنه مریم سعیدی مقدم عزیز ان شاءالله که اون دنیا با امام حسین .ع. محشور بشی و خداوند از سر تقصیراتت بگذره هر چند تو انسان شریفی بودی نازنین...

هستی جان و آریای عزیز خدا به شما هم کمک کنه ان شاءالله 

برام دعا کنید خواهش میکنم...

اللهم عجل لولیک الفرج الهـــی آمین ان شاءالله

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
2810