2777
2789
عنوان

آریا کوچولو و باغچه کوچولو اش ...عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 49324 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هستی عزیزم
ابجی قشنگ و مهربون میدونم غصه داری اما ازت میخوام قوی باشی درست مثل مامانت یه خانوم بارااده و محکم
هستی نازم ، من 20 سالمه و کرجم ابجی هم ندارمممم امیدوارم ی روزی هم دیگه رو ببینیم و خواهرای خوبی برای هم بشیم...دوست دارمممم هستی جان مواظب اریا کوچولو هم باش و مطمئنم تو ی دوست و یه خواهر نمونه برای اریاهستی
و خدایی که در این نزدیکی ست....
هستی جون، تو تنها نیستی، خدا باهاته...
قوی باش عزیزم.
دست همیشه به معنای آغوش نیست! گاهی فقط امنیت است.......... مثل «دست پـــــــــــدر»!!!! هیچ جای دنیا امنیت دستهای پدر و مادر رو نداره ! پدر و مادر تنها کسانی هستن که وقتی دیگه نداریمشون قدرشون رو میدونیم… برای شادی روح تموم پدر و مادرای آسمونی "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"****** اگه تونستین برای پدرم یه فاتحه مرحمت کنید.
هستی جون
مواظب داداش گلت باش عزیزم!
سعی کن به خاطر مادرت خیلی خوب درس بخونی و کاری کنی از اون بالا بهت افتخار کنه !
منم خونمون کرجه ..هر کاری داشتی میتونی روی من حساب کنی عزیزم .
سلام هستی عزیزم
نمی دونم چی بهت بگم دل خودمم گرفتس منم مثل تو از مادرم دورم
عزیزم قوی باش با اینکه می دونم خییییلیییییی سخته اما تو هم باید مثل مادرت قوی باشی
عزیزم سعی کن به چیزی که خواسته ی مادرت بود برسی
عزیز دلم مواظب خودت باش فرشته ی من
همه ی زندگیم همسرم
آپلود عکس
جاش خالیه خیلییییییی .........

خدا بهشون واقعا صبر بده...

هستی مواظب داداشیت باش عزیزممممممممم....

اگر زن دیگری مرد شما را دزدید، هیچ انتقامی بهتر از آن نیست که بگذارید نگهش دارد!"مردان واقعی دزدیده نمیشوند"[smiley]s/sm_17.gif[/smiley]
هستی جون منم هستم
از صبح که این موضوعو متوجه شدم با اینکه سر کارم مدام گریه می کنم
خدا بهت صبر بده
عزیزم ما همه پیشتیم
باز اگه کاری داشتی من هستم
تو دختری
مثل خودمون،ممکنه کاری برات پیش بیاد
ما درکت می کنیم
بهمون بگو
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
هستی عزیزم ! دختری که مامان مریم نازنینت همیشه تعریفتو میکرد و میگفت میدونم هستی که بزرگ بشه یک خانوم با شخصیت و مهربون میشه و باباش و خداش همیشه مواظبشن .

دختر گلم اینو بدون مامان همیشه از اون بالا نگاهت میکنه و صداتو میشنوه ... پس باهاش حرف بزن.
به رغم تمام فاصله ها بیـــــا/برایت شکوفه ی سیبی کنار گذاشته ام...
هستی جان عزیزم برای دل پر درد کوچیکت بمیرم.چی کشیدی تو تو این مدت؟قوی باش عزیزم و مواظب خودتو داداشی باش.بابایی هم الان به جای مامان تو رو میبینه نذار غمت کمرشو خم کنه.شاد باشی گلم هر چند....
خدای مهربونم فرشته ام رو فقط به خودت میسپارم.... ترنم من هدیه خدایی ام بیست و یک هفته هست توی دلم خونه کرده.
الهی برای دلت بمیرم هستی مامان مریمت یه فرشته ای بود که نظیر نداشت تو هم با توکل ب خدا مثل مامان مریم باش قوی و با ا راده با ایمان نمیدونم چی بگم همین امشب با تاپیک مامانت آشنا شدم و گریه امونمو بریده عزیزم تو باید برای داداشت هم مامان باشی هم خواهر میدونم با این سن کمت خیلی سخته ولی اینو بدون خدا همیشه پشت و پناهته گلم
یاد خوبان نه حساب ک فراموش شود و نه چراغ است ک خاموش شود ،جویباریست از محبت ک همیشه جاریست
🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
با اجازه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1046776&PageNumber=1
فروش کیفهای تمام چرم طبیعی دست دوز به سفارش شما و قیمت توافقی لطفا سر بزنید آدرس وبلاگ http://charmdokht.blogfa.com آدرس نی نی سایتی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1048772&postID=41363155
2810