2777
2789
عنوان

بچه های پشت همی ؛ اونایی که تجربشو دارن لطفا" بیان تو !

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه من تا بیام کارارو بکنم کمتر از 1ونیم نمیشه که بخوابم برای همین صبحها هم نمی تونم زود بیدار بشم تازه تو طول شب هم که پسرم بخاطر شیر چندین بار بیدارم می کنه ... خلاصه یه خواب درست و حسابی هم ندارم ... بعضی وقتا میگم اگر می تونستم صبحها 6 و 7 پاشم کلی از کارام جلو میافتاد و شاید وقتی پیدا می کردم ولی جونشم باید داشته باشم خوب که پاشم که ... با این شرایط چطوری؟!
سلام خدا قوت خسته نباشید مامانای گل
من هم یه دخمل 19 ماهه دارم و باردارم پسری کمتر از یک ماهه دیگه دنیا میاد نوشته هاتون رو خوندم توی دلم خالی شد اخه من هم غریبم هیچکس نزدیکم نیست که کمک حالم باشه امیدم به خداست
من دخملی رو دارم از پوشک میگیرم خدا رو شکر دختر خوبیه خودش خیلی بازی می کنه و سعی کردم مستقلش کنم غذاشو خودش میخوره من فقط پیشبند براش میبندم دستشویی هم داره خیلی همکاری میکنه قربونش بشم الهی
یه خانومی هست بعضی وقتا میاد کمکم چون همش دل درد دارم خونمو تمیز کردم سبزی اماده گرفتم خلاصه کارامو انجام دادم تا دومی بیاد خدا به من هم کمک کنه
CafeMom Tickers
ارزو من دیشب خیلی ناراحت بودم یکم تند نوشتم امیدوارم بیای متنم را بخونی عزیزم میشه کنار امد اصلا دیشب همه چیز دست به دست هم داده بودن بعد از اینکه از سایت رفتم با همسرم رفتیم نمایشگاه کتاب انجا اتفاقی یک کتاب را باز کردم که فقط این جمله توش مادر بچه بدلیل اینکه منفی بافی در باره بچه اش کرده بود که بچه من شبا خواب نمیره اذیتم میکنه چند وقت بعد بچه اش را بدلیل سوختگی از دست داده اینو که خوندم گفتم شاید خدا داره تلنگر میزنه که اینقدر منفی بافی نکن همین که دو تا بچه سالم داری دو بار بارداری بی خطری داشتیویک زندگی اروم خدا را شکر کن من فکر کنم مشکل من وشما بی برنامگی هست از امشب سعی کن ساعت 11 بخوابی صبح ساعت 6 بلند شو هم نمازت را میخونی هم به یکسری از کارات من همیشه ظرف های شب را صبح میشستم خوب میشه همون شب بشوری که یکم صبح ازادتر باشی اخر شب اتاق ها را مرتب کن و با خیال راحتری بخواب بازم ممنون
lمن نی نی ندارم هنوز اصلا نخاستم که داشته باشم.ولی خیلی ها رو تو هین نی نی سایت داریم که هلاک بچه ان.

پس دوستای گلم سجده شکر کنید....خ سخته بخای و نشه.
گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
ماهایی که بچه هامون پشت سرهمن، چند سال دیگه مثه خانم میشینیم و به تک بچه هایی که تازه یادشون افتاده یکی دیگه بیارن نگاه میکنیم و پز میدیم!!!!!

بخودتون سخت نگیرید....

دنیا سختیش فقط 100 سال اوله
اگر زن دیگری مرد شما را دزدید، هیچ انتقامی بهتر از آن نیست که بگذارید نگهش دارد!"مردان واقعی دزدیده نمیشوند"[smiley]s/sm_17.gif[/smiley]

کاش میشد یه گروه تل گرام بزنیم

خدا جونم ممنون از هدیه هایی که بهم دادی هدیه دومتم که خودش سرزده وارد زندگیم شده و هدیه ای که بغلمه حالا مه هدیه دوم رو خودت دادی هودتم مواظبش باش