2777
2789
عنوان

دخترم قاطی بزرگترها میشه

616 بازدید | 8 پست
سلام دخترم ده سالشه یه وقت که مهمون داریم یا جایی میریم، مخصوصا اگه همبازی نداشته باشه میاد میشینه پیش من و خانم مهمان و حرف گوش میده و خودش حرف میزنه و از مدرسه و دوستاش و موضوع های سن خودش حرف میزنه دوست ندارم ما بچه بودیم اصلا اجازه نمی دادن ما پیش دو خانم که حرف میزنن بشینیم این جوری هم میه چیزهایی میشنوه که مناسب سنش نیست هم یه حرفهای بچگونه میزنه و بنظرم خانم مقابل ممکنه حوصله ش سر بره یا فکر کنه این بچه بی ادبه و .... از طرف دیگه میترسم چیزی بگم و اعتماد به نفسش کم بشه و اینا به نظرتون چه کنم؟
ما هم از این مدلی ها تو فامیل داریم ببخشید عزیزم دقیقا حست درسته من هم خسته میشم هم میگم چقدر این بچه پرووئه ببخشید حس واقعیم رو گفتم
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چکارشون میشه کرد من هم دختر عمه ام همین مدلیه هم نوه خالم هم سن هم داشته باشن باز میان تو جمع بزرگترها
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
ما بچه بودیم مادربزرگم حیلی سخت میگرفت خدا رحمتش کنه ازدواج هم کرده بودم اول ها که میدیدم همکارام میرن توی یه فاز حرفای زنانه و ... بلند میشدم میرفتم
عزیزم اعتماد به نفسشو نگیر .... هر کی بگه چرا این دختر حرف می زنه اشتباه می کنه ... با منم همین کارو کردن الان یه بی اعتناد به نفس مطلقم.... تو هم باهاش صحبت کن ....
مشاوره و صدور انواع بیمه نامه. سوالات بیمه ای خود را اینجا بپرسید. تلفن تماس: 88963153https://www.ninisite.com/discussion/topic/3055379/سوالات-بیمه-ای-خود-را-اینجا-بپرسید?postId=99230054
زنگ زدم مشاور گفت حق اون هست که توی جمع باشه شما یا یه جایی برید همبازی داشته باشه وسایل بازی براش ببرید و سرگرمش کنید نگید نیا پیش ما حساس هم میشه اون الان توی مرز بزرگی و کودکیه از خودتون نرانیدش با دوستاتون هماهنگ کنید که در حضور اون مباحث مناسب داشته باشن و ... حالا منم یه کم با دختری صحبت کردم انشالا نتیجه خوبی بگیرم :)