2777
2789
عنوان

مردم کره جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 10241 بازدید | 112 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا ۴۰تا۵۰کیلوان

آره خیلی از غذا هاشون کم کالری برا همین این قدر خوش اندامن البته خیلیم به خودشون میرسن هم به پوست شون هم به اندامشون

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
از ایرانیا متنفرن🙂

من انقد دوسشون دارم ب شدتBTSام ولی جدیدا درمورد مردمشون خوندم دیدم خیلی ام خوب نیستن از ایرانیا بدشون میاد کلا از خارجیا خوششون نمیاد

چقدر اذیت و آزار هست حیف ک کراشام اونجان😐😑🤣

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡
دقیقا مخصوصا که اسیایین 

من به پاهاشون خیلی دقت کردم و واقعا به اندازه صورتشون سفید نیست اکثرا گندمی یا سبزه ولی خب می دونم که رنگ پوست صورت و بدن می تونه متفاوت باشه ولی خب نه برای همه