ازمون هایی که هر دو هفته سه هفته امتحان برگزار میکنن شرکت کن و مشاور بگیر یا برنامه ریزی داشته باش و طبق برنامه ریزی بخون.الان بخاطر کرونا نمیشه کتاب خونه رفت ولی کتابخونه هم خیلی خوب بود.سی دی و ....بخر.
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
باید همیشه هدف داشته باشی و از ته دلت براش تلاش کنی و اصلا به اینکه خدایی نکرده نرسی فکر نکنی ... خودتو هیچوقت دست کم نگیر یکی از ویژگی های مشترک رتبه های برتر این بوده که باور داشتن که حتما به اون چیزی که نیخوان میرسن
باور داشته باشو به خدا توکل کن ..
همیشه خودتو موقعی تصور کن که نتایج اومده و به اون چیزی که میخواستی رسیدی باور کن لذتشو با هیچی عوض نمیکنی...به اینکه سال دیگه مثل الانا تونستی بهش برسی 💟
میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی