بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی بهترین حالت اینه خواهرا و بردرا توافق کنن و مساوی ارث ببرن مادرشوهرم هم همیشه به پسراش می گه خواهرتون هم عین شما من هم به شوشو گفتم خیلی بیکلااسیه بین دختر و پسر فرق بذارید تو بگو همه سهم مساوی
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
سلام من 5 ماهه نامزدم مادر شوهرم دق مرگم کرده شوهرمم جلو من طرف منو میگیره ولی از سادگی یکاری میکنه اخرش جلو خانواده شوهرم ضایع میشم . مادرشوهرمم خیلی بدجنس و دروغگو و خیلیییی فضوله واقعا فضوله حسودی که جای خود دارد وقتی منو نامزدم تو اتاق تنهاییم میاد یهو درو وا میکنه چوغولی منو به شوهرم میکنه که بیشترشونم دروغ میبافه از خودش. عاغا دیگه چی بگم عید من کلا خونه نامزدم بودم اونجا میخابیدم همش از نامزدم وقتی نیستم میپرسه چیکار کردین . پس کاری نکردین . ساده ای پسر .خاک تو سرت و همش در مورد خصوصی ترین مساعلمون فضولی میکنه. حتی یه شب اورد تو اتاقمون سطل اشغالو دستمال کاغذی گذاشت ذله شدم از دستش . رک بگم دیگه به اونجای ادمم رسیدگی میکنه .چیکار کنم ضایع بشه جلو فضولیاشو بگیرم. اینم بگم خیلی هم بی حیاس فحش میده همش