2777
2789
اخی جانم گلم خیلی مراقب خودت باش میگن دعای بیمار می گیره من تو بسترم برات هفت تا حمد به نیت شفا می ...

مرسی عزیزم ازدعات عجیب دلم اروم شد دعاکن هم سلامتی هم یه کاری پیداکنم ازغصه اونم ازپادراومدم منم توبسترم دعام گیرانیست ولی یادت میکنم خدابهت سلامتی بدا🤗

منم قبلا کرونا گرفتم نترس ترس واسترس بدترین چیزه فقط تغذیه ودمنوش اصلاهم فکرنکن ازش نترس

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینم شد پسرم که گفت گلوم درد میکنه من دیگه افتادم تو بستر تب کردم خدا به ما سه تا تنها رحم کنه

آخی عزیزم خاهر منم مث شماس.. تا بچه ش میگه یه جام درد میکنه ..جلوتر از بچه خاهرم پس میوفته ... 

من نشستم تَهِ گلدون 

من امروز اسباب کشی داشتم به خونه جدید

یه سری وسایلم رو که آوردیم

یه سریای دیگش هم قراره سه شنبه برسه 

الان وسط جعبه ها دراز کشیدم دوس دارم زودتر صبح بشه جمع و جور کنم یکم مرتب بشه

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584
مرسی عزیزم ازدعات عجیب دلم اروم شد دعاکن هم سلامتی هم یه کاری پیداکنم ازغصه اونم ازپادراومدم منم توب ...

الهی به حق امام جواد گره از کارت باز بشه

ذکر یا جواد الائمه برات برمیدارم که یه کار خوب پیدا کنی.

حتما دعات گیراست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
الهی به حق امام جواد گره از کارت باز بشه ذکر یا جواد الائمه برات برمیدارم که یه کار خوب پیدا کنی. ...

مرسی عزیزم خیرببینی منم دعات میکنم اگه قابل باشم ۱۹شهریور کنکور استخدامی دارم توکل به خدا

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...
آخی عزیزم خاهر منم مث شماس.. تا بچه ش میگه یه جام درد میکنه ..جلوتر از بچه خاهرم پس میوفته ... 

الهی طفلک

من بچم رو تا ده سالگی تنها بزرگ کردم باباش من‌باردار بودم ما رو گذاشت و رفت

من درس خوندم تا برم سر کار و بچم رو بزرگ کنم ۸ سالش بود جدا شدم و ۱۰ سالش بود ازدواج کردم

این بچه تو تمام بدبختی هام بود تازه بعد از یه سال که باباش دست از سرمون برداشت داشتم رنگ ارامش میگرفتم که سه تامون افتادیم

اگه خانواده ی همسرم بفهمن ولمون نمیکنن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
گفت تا فردا همین داروها اگه احساس نفس تنگی کردید یا درد ریه بیاید دوباره

عزیزم شما ی روز درمیون برو + استراحت زود خوب میشی 

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...