2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر 10 ماهه من از 6-7 ماهگی یاد گرفته

همه هاله قهوه ای سینه رو بذار دهنش

داد وهوار نکن تا براش جالب نشه

گاز که گرفت یه جوری سوراخ دماغشو بپوشون تا سینه رو ول کنه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
اوخ اوخ.... نی نی 10 ماهه منم یه مدته کاز می گیره.البته دندون نداره هنوز با لثه هاش گاز می گیره می کشه. من یه جا خوندم نوشته بود با جدیت به بچه بگین نکن و قیافتونو جدی و ناراحت کنید. من ادای گریه کردن در می یارم با تعجب نگاه می کنه و یه مدت نمی کنه
وای پسر من دیشب این کار رو می کرد و می خندید منم با این که دردم میو مد چون خوش خندم این قدر می خندیدم
میدونم نباید خندید و جیغ زد ولی من نمی تونستم این قدر خندیدیم تا سیر شد و رفت
هههههههههههههه
توی این سن طبیعیه. هیچ چاره ای هم نداره فقط نباید جیغ و داد بکنی یا سرش داد بزنی چون تحریک می شه که بیشتر این کارو بکنه. هر بار که گاز گرفت فوراً سینه رو از دهنش در بیار و بزارش زمین و خیلی جدی بهش بگو نه! نکن! و انگشت اشاره دستت رو هم به علامت نفی تکون بده و نیم ساعت تا یک ساعت بهش شیر نده تا متوجه بشه که هربار گاز بگیره دیگه از شیر خبری نیست.
با این کار ممکنه دفعات گاز گرفتنش کمتر بشه ولی به هر حال حدود 2 ماه باید انتظار گاز گرفتناشو داشته باشی. بعدش خود بخود از سرش می افته
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
2810