2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه داره به استارتر می گه بجنگ برای عشقت 😳 بعد من کفتم برو شبکه پویا ببین می گه واقعا که✌الان چی با ...

چی بگم..

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
 @دریاااا۷۷     @دخی_شیطوووون     :/

فقط میتونم بگم برگاااااام.😮

😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
فقط میتونم بگم برگاااااام.😮 😂😂😂

یه تاپیک جدید زد تازه ببین🤧😂

میخوام یه رستوران بزنم بعد تو غذا ها مرگ موش بریزم هرچی فود تستر تو اینستاگرام هست دعوت کنم برا افتتاحیه                          

@نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_41@نی_نی_یار_شب    

کاربر زیر ۱۵ سال هستن لطفا تعلیق کنین با تشکر

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
یه تاپیک جدید زد تازه ببین🤧😂

آره الان همونجا بودم😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌