2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی عروستون بخاطر سید بودن بده؟؟؟ بعد شمایی که سید نیستی و اینجوری حرف میزنی تکلیف چیه گلم؟؟ کاش ...

ما اومدیم برا داداشم چون ی دونس گفتیم سید بگیریم اول خوب بود بعد عروسی خیییلی لج میکنه باهامون فک کن مامانم پیره باهاش دعواش شده بود فوش مرده مادر و پدر و خواهر داده بود دیگ فکرشو بکن چیکار میکنه 

صدتا صلوات میفرستم.........دلم روشنه خونه دار میشی به همین زودی..........ببین کی گفتم.....😍😂

مرسیییییییی عزیزدلم 

🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍

خیلی ذوق کردم ازت انرژی گرفتم

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
عزیزم عیدت مبارک به من عیدی میدی برام دعا کن مامان بشم خیلی چشم انتظارم

منم سادات هستم.........براتون دعای توسل میخونم.....انشالله سال دیگه عید غدیر حاجت روا شده باشی.....دلم روشنه.......

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
ما ی سید عروسمونه خیییلی بدن امیدوارم شما از اون سید خوبا باشین...

منم از یه سید بد زخم خوردم ولی هیچ ربطی نداره به سید بودن. هر انسانی ممکنه خطا کار باشه. چه سید چه ساده

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔
اره دیگه گفت انشالله من خوبم چرا حرف بدی زده مگه اینهمه سید بد داریم اینهمه بچه پیغمبر بد شدن چیه ...

حرفش مناسب الان نبود

خوب بودن بد بودن ربطی به سید بودن نداره

میشه برای رسیدن به ارزوم و خواستم یه حمد مهمونم کنی؟😢
منم سادات هستم.........براتون دعای توسل میخونم.....انشالله سال دیگه عید غدیر حاجت روا شده باشی.....د ...

ای جانم عیدتون مبارک عزیزم چقد مهربون خدد خیرت بده انشالله. الهی امین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ما اومدیم برا داداشم چون ی دونس گفتیم سید بگیریم اول خوب بود بعد عروسی خیییلی لج میکنه باهامون فک کن ...

میدونم ادم بد وجود داره

عروستون ذاتش بده ربطی ب سید بودنش نداره

امیدوارم قدر زندگیشو بدونه💙

اره دیگه گفت انشالله من خوبم چرا حرف بدی زده مگه اینهمه سید بد داریم اینهمه بچه پیغمبر بد شدن چیه ...

قربون دهنت بخدا منظور بدی نداشتم فقط میخاستم بگم کاش اینم مث شما و اولاد پیغمبر رفتار میکرد

مرسیییییییی عزیزدلم  🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍 خیلی ذوق کردم ازت انرژی گرفتم

قربونت................😍

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
2810