2777
2789

بچه ها ما ی پنج تومن بدهی دارم...بعد میخایم سهام شوهرمو بفروشیم ی تومنیه

الان میخرن؟چقد میخرن؟کجا بریم؟؟

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره نفروشین چون مفت مفته 

اگه سجامی هستین که هیچ وگرنه از طریق بانک فک کنم اقدام میکنن

اگرم بفروشین پولشو یه جا نمیدن هر سهمی رو بفروشن میزنن ب حسابتون. پس پولش خورد خورد میرسه دستتون 

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃

الان که همون خرد نمیدن من خیلی ها رو میشناسم از پارسال سهام برای فروش گذاشتن میگن حتی تا الان یک ریال نریختن همون۶۰هزار تومن که دفاتر پیشخوان بابت فروش از ما گرفتن از دست مون رفت

من فروختم هفته پیش 6/500/000   همه پولم یجا ریختن

جدی؟ چقدر طول کشید و کجا رفتین؟ میشه مراحلشو بگین؟

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
جدی؟ چقدر طول کشید و کجا رفتین؟ میشه مراحلشو بگین؟

همون پارسال احراز هویت کردیم و کارگزاری سجام انتخاب کردیم/ و امسال برای فروش زدیم و فروختیم/ و 3 روز بعد کامل اومد به حسابم////چون داداشم برام انجام داده بیشتر از این نمیدونم که بهت بگم غزیزم///ولی الان قیمت اومده پایین تر چون خیلی دارن میفروشن

همون پارسال احراز هویت کردیم و کارگزاری سجام انتخاب کردیم/ و امسال برای فروش زدیم و فروختیم/ و ...

ممنون عزیزم

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎