2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهرستان زندگی میکنم خیابونی داریم مخصوص مبل و منبت و سرویس خواب و ایناست که اونجا میگن 10 میلیون به بالا اما اگه بگی برات کارگاه درست کنه خیلی خوب تر میفته 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
من سرویس چوبم با تشک تخت شد 27تومن،البته چپبه ام دی اف نی،شش تیکه اس، ولی اگه تهرانی برو مرتضی گردا ...

کدوم خیابون مرتضی گرد عزیزم میشه رف برا سیسمونی؟

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
مرتضی گرد فقط سرویس چوب میفروشه،سیسمونی نداره، تو گوگل سرچ کنی ادرسش میاد

منظورم سرویس چوب برای سیسمونی بود ک کدوم خیابوناشه

چون اونجا اکثرا مبل اینا دیدم 

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
داخل شهرک مرتضی گرد بشین بپرسین بهتون تولیدیای سرویس خواب نوزادو نشون میدن، تو گوگل بزنی میاره

ممنونم♥️

زن داییم سفارش داده سرویس خواب ۱۰ میلیون 

دوست عزیزم پیشنهاد میکنم به سایت ما سری بزنید.. من و همسرم چون تازه یکساله که اینکار رو راه اندازی کردیم برای رضایت و جلب نظر مشتری ها واقعا کارهامون رو با حداقل سود ممکن عرضه میکنیم ..همچنین به خاطر اینکه خودمون یک پسر سه ساله داریم حداکثر وسواس رو برای انتخاب کارها به کار میبریم و هر کاری رو نمیاریم..ممنون میشم حمایتمون کنید.. ضمنا کد تخفیف خرید اول هم داریم

www.bamzibaby.com

https://www.instagram.com/bamzibaby/