2777
2789
عنوان

کسی یاد داره کمپوت درست کنه

176 بازدید | 19 پست

یه کیلو گیلاس دارم میخوام کمپوت کنم ولی نمیدونم  شیشه ها رو سروته داخل قابلمه بزارم یا نه میشه بهم توضیح بدین 



الان دوتا شیشه درست کردم شیشه ها راسته گذاشتم یعنی سرش بالا بود وقتی از تو قابلمه درش آوردم میخواستم چپه بزارم از کناره های درب اب ریخت😣😣😣

سر شیشه حتما باید کامل بسته بشه بعضی سر شیشه ها خرابه و بسه نمیشه 

قبل کمپوت آب کن تو بشقاب چیه بگذار ببین آب میره یا نه 

تو قابلمه یک پارچه بنداز شیشه هارو بگذار آب بریز باید نا بالاسر شیشه ها آب قابلمه برسه

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول شیشه رو پر کن شربت و میوه

بعد با دستکش آشپز خونه محکم درو ببند 

بعد بزار داخل آب تا بجوشه درش به سمت بالا باشه

تا نصف بیشتر شیشه آب باشه تو قابلمه

بعد در بیار ببین نشتی داره یا نه ...اگه آبش ریخت یعنی درش محکم نیس.... 

بعد سرو ته برگردون روی دستمال بزار چند ساعت باشه

اگه درش سالمه ببند محکم نجوشه هم خراب نمیشه اگه داغ باشه اما اگه درش خرابه باید عوض کنی 

نمیدونم دیدم نشتی داره درشو باز کردم گذاشتم تا سرد بشه بعد دوباره بزارم داخل آب 

سر وته بزارم شیشه ها رو و اینکه تا بالای شیشه ها باید اب باشه یا تا نصفه کافیه 

مامان من این مدلی درست میکنه آب داخل شیشه میریزه شکر میریزه قشنگ هم میزنه گیلاس میریزه  نباید شیشه خیلی آب داشته باشه سر خالی تر چون نشتی میکنه و میا  بیرون و پلمپ نمیشه بعد اب داخل قابلمه هم تا زیر در شیشه ها آب داشته باشه از زملن جوش اومدن اب ۱ساعت و نیم تا ۲ ساعت زمان لازم داره کمپوت آماده بشه وقتی آماده شد اجازه بدید سرد بشه بعد داخل یخچال بگذارید فقط شیشه ها باید درب فلزی باشه

مامان من این مدلی درست میکنه آب داخل شیشه میریزه شکر میریزه قشنگ هم میزنه گیلاس میریزه  نباید ش ...

خو عزیزم درب شیشه ها فلزی الان گذاشتم بیست دیقه جوشید درس پلمپ شده بود فک کنم، ترسیدم بترکه برداشتم چپه کردم دیدم نشتی میده درشو باز کردم ک سرد بشه الان اگ درشو محکم ببندم دوباره بزارم بجوشه خراب نمیشه دفه ادامه دارم درست میکنم تو رو خدا کمکم کن

نه راسته چرا چپه بزارین سر شیشه ها رو به بالا آب هم زیر در شیشه اب بکنین قابلمه ها رو .فقط شیشه ها پ ...

گیلاسای من ی خیلی رسیده بودن و نرم بودن تا حدودی یک ساعت و نیم بجوشه  خیلی نرم نمیشه چون خیلی رسیده بود

گیلاسای من ی خیلی رسیده بودن و نرم بودن تا حدودی یک ساعت و نیم بجوشه  خیلی نرم نمیشه چون خیلی ر ...

زمان کمپوت شدن همینقدر نه مشکلی پیش نمیاد عزیزم . برای آلبالو هم همین مدل هست اگر دوست داشتید برای زمستون خیلی عالیه 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز