2777
2789
عنوان

بعد ۳۵سال دوباره باهم ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 31 پست
آفرین بر شما عااااالی بود نگاهت عزیزم الهی دلت شاد بشه 

اخه اینطور حرف زدن درست نیست حتی اگه باعث دلهره یا دلچرکین شدن طرف بشه چقد تو نتبجه کار میتونه تاثیر بزار۰من همیشه واسه هرکاری میگم ان شالله که خیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه چه فایده وقتی ۳۰ سال خلنومه تنهایی کشید و حسرت خورد اما اقاهه دوتا زن گرغت... دلم برا رنه سوخت

خواهرشوهرم خیلی خوشحال بود خیلی از خوشحالیش خیلی خوشحالم شوعره هم شرمنده بود وخوشحال اخت اونم ناوان پس داده بود

کتش یاد بگیرم اول کار هرکسی منفی صحبت نکنیم

یاد بگیریم به نظر همه احترام بذاریم....ما ارزوی خوشبختی میکنیم براشون...اما اگه من بودم فرقت دوباره نمی دادم... طفلی خواهرشوهرت توی این ۳۵ سال چی کشیده. خواهر شوهر من ۲۵ سال مطلقه بود تا دوباره شانس ازدواج براش پیش اومد اما فرصت بچه دار شدن رو از دست داد. درست  بعد از ازدواج دومش یائسه شد.....

یاد بگیریم به نظر همه احترام بذاریم....ما ارزوی خوشبختی میکنیم براشون...اما اگه من بودم فرقت دوباره ...

بچه چیزی  نیس که بخان فرصتشو از دست بدن ، حال آدمایی که تواون سن ازدواج میکنن رو فقط خودشون درک میکنن ، اونا دنبال یکی مثه خودشون هستن نه بچه و اینا.الان جوون ها بچه ها نمیخان چه برسه به اونا

بچه چیزی  نیس که بخان فرصتشو از دست بدن ، حال آدمایی که تواون سن ازدواج میکنن رو فقط خودشون درک ...

من با خواهرشوهرم رفتم دکتر ...دکتر بهش گفت ذخایر تخمدانش تموم شده...خواهرشوهرم جلوی دکتر و من هق هق گریه کرد.... پسر بزرگمو خواهرشوهرم بزرگ کرده زمانی که مطلقه بود و با پدر و مادرش زندگی میکرد 

بچه چیزی  نیس که بخان فرصتشو از دست بدن ، حال آدمایی که تواون سن ازدواج میکنن رو فقط خودشون درک ...

همه مثل هم فکر نمیکنن....به هر حال برای خواهرشوهرت خوشحالم ...امیدوارم شادیش پایدار باشه و تا همیشه کنار شوهرش شاد و راضی

یاد بگیریم به نظر همه احترام بذاریم....ما ارزوی خوشبختی میکنیم براشون...اما اگه من بودم فرقت دوباره ...

اینا بچه مشترکشونم دارن ان شالله با ارزوی خوشبخنی همه براشون خوشبخت میشن فکر نمیکنم الان که دیگه رفت سر خونه زندگیشون تاسف خوردن کار درستی باشه بالاخره خودشون خواستن وانتخاب کردن به تمید خدا خوشبختن میشم۰همسنه که میگه بضی چیزا پیش بعضی ادما نباید گفت چون معلوم نیست حرف اولی که از دهنشون دربیاد چیه

همه مثل هم فکر نمیکنن....به هر حال برای خواهرشوهرت خوشحالم ...امیدوارم شادیش پایدار باشه و تا همیشه ...

ممنون عزیزم از حال جفتشون میشد فهمید که چقدر الان خوشحالن به هرحال هیچ وقت برای شروع خوب دیر نیست

دیگه چه فایده وقتی ۳۰ سال خلنومه تنهایی کشید و حسرت خورد اما اقاهه دوتا زن گرغت... دلم برا رنه سوخت

دقیقا این وسط فقط عمر و جوونی اون زن رفت

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌