2777
2789

مامان بزرگش مریض شده اوردنش بستریش کردن از روستا اوردن شهرستان بیمارستان بستریه بعد این سرکار بوده هرچی داییش و مادرش زنگ زدن ک مثلا برامون چای و اینا بیار برنداشته اونام از یکی دیگه قرض گرفتن الان مامانش مونده پیش مادربزرگ ... بهش میگم چرا بمن زنگ نزدن من تهیه میکردم خب میگه ب فلان چیزت نزدن خیلیم خوب میگم بریم عیادت میگه عمرا ببرمت بیمارستان الان هزار تا مریضی هست میگم ی زنگ بزن ب مادرت ببین چیزی لازمش نباشه میگه بهش گفتم من سرکار میمونم بیخیال خودشون ی کاری میکنن مگه ما تصادف کردیم اونا اومدن؟ خودشم گرفت خوابید خیلی ناراحتم الان فکر میکنن من نذاشتمش😔😔😔

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازخدام شوهرم درمورد خانواده اش طرف من باشه .نخورینما موقع درد مریضی اینا نه ها کلی .توخودت بزنگ 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

کاسه داغتر از آش نشو

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
چرااینجوری میکنه شوهدت؟ ناراحته ازشون؟

اره ما تصادف کردیم نیومدن هیچ کدوم...

کار خیر باشه یا شر باشه نمیان شوهرمم میگه مام نمیریم

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
خانوادش در حقش کوتاهی میکنن یا کردند؟

آره تصادف کردیم نیومدن من باردارم یبار زنگ نزدن حالمو بپرسن کار خیر باشه یا شر هیچکدوم نمیان و زنگ نمیزنن اینم الان میگه عوضشو درمیارم بعدم پنج صبح رفته بود سرکار ده شب اومده میگه خستمه شامشو خورد و خابید باز فردا پنج باید برع

ول کن راحتی دیگههه الان چسب مامانش بود خوب بود؟؟ فقط شماهم یه زنگ بزن 

من گفتم بزنما میگه اونا میتونستن ی زنگ بزنن بهت بگن فلان چیزو میتونی تهیه کنی؟ وقتی نزدن یعنی محل نذاشتن توهم زنگ نزن...نمیذاره ک اخه

چه کاری از دستت ساختس نصفه شبی  بگیر بخواب

من از ساعت ده میگم گوش نمیده ک😑گرفت خابید الانم