2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
چرا رو تخت زایمان نبودی؟موقع که دهانه رحم باز میشه میبرن ی اتاق خصوصی که فقط ی تخت هست تختش مثل صندل ...

خب عزیزم گفتم که تالحظه آخرهمش دوسانت بودم،بعدیهو دهانه رحم بازشد وبچه اومد چن ثانیه بیشتر طول نکشید

من فقط اومدم بگم خدا تخت بغلی منو لعنت کنه الان یادم میاد مو رو تنم سیخ میشه من چجوری اینو تحمل کردم اصلا نزاشت استراحت کنم انقدر ک بیشرف بازی درمی اورد.الکی جیغ و داد مسکرد جفتمونم همزمان سزارین شدیم.تا ی ادم میدید شروع میکرد.اصلا نزاشت من بفهمم زاییدن یعنی چی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم گفتم که تالحظه آخرهمش دوسانت بودم،بعدیهو دهانه رحم بازشد وبچه اومد چن ثانیه بیشتر طول نکشید

اهان من فقط اولشو خوندم من تا هفت سانت دردام خیلی شدید بود ولی باوجودیکه دولتی بود بیمارستان ولی ی ماما مدام بالا سرم بود خیلی کوتاهی شده در حقتون نباید تنهاتون میذاشتن تا لحظه اخر باید نوار قلب بچه رو چک میکردن.بازم الهی شکر که سالم و با دلخوش اومده تو بغلتون زیر سایه شما و پدرش و در پناه خدا باشه کوچولوتون🙏🏻❤

🌈 درخواست دوستی آقایون و خانم ها⛔️

اي واي نه  بعد از زايمان ميگي ايكاش فرش خونمو ميفروختم نميرفتم طبيعي البته من زايمان نداشتم ا ...

کی گفته؟اتفاقا طبیعی خیلی بهتره سریع سرپا میشی بعد ده روز عوارض سز بعدش زیادتره

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
جدی چه جالب تعریف کن چجوری بود

اولش ساعت 4شب یه در دایی حس کردم 

به مامانم زنگ زدم 

گفت دم نوش آویشن بخور درد رو تو خونه بکش

بعد برو بیمارستان که راحت زایمان کنی

بعد دیگه ساعت 8رفنیم بیمارستان گفت نه هنوزشنه 

برگشتم خونه مامانم

بعد من هی می‌پیچیدم از درد 

دیگه گربه هام شروع شد مامانم نهار درست کرد واسم نخوردم فقط گریه کمرم به شدت درد میکرد 

بعد نهار ساعت 3رسیدیم بیمارستان ولی چی من داشتم از درد فقط گریه میکردم

رسیدم اونجا آمپول فشار رو زدم نگم برات دردای شدید 

بعد منو گذاشتن یه اتاق جدا از درد شدید من موهامو میکشیدم جیغای بلند میکشیدم 

التماس پرستارا میکردم تو رو خدا بیاید نمیمودن 

بعد با گریه و جیغ میگفتم من سزارین میخوام 

اصلا انگار نه انگار رد میشدن تا اینکه دیگه من نفهمیدم همینطور زور میزدم زورمیزدم بهشون میگفتم بابا بیاید من سرش درآورمد فایده نداشت فک میکردم من دروغ میگم 

یهو پسرم لیز خورد افتاد رو تخت چه حسی داشت راحت شدم خوشحال بودم انگار این همه درد همون لحظه قطع شد 

همش احساس میکنم بعد اون همه عذاب اون لحظه که ادم میبینتش نکنه  ازش متنفر باشه!

چه حرفها وقتی بدنیا میاد همه چیز یادت میره خیلی شیرینه

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
اولش ساعت 4شب یه در دایی حس کردم  به مامانم زنگ زدم  گفت دم نوش آویشن بخور درد رو تو خون ...

عزیزم خداحفظش کنه،شمام حتمادهانه رحمت یهو بازشده،خیلی حس خوبیه وقتی دردا تموم میشن ونی نی میادبغلت

خانوما تروخدا ی صلوات بفرسین برام پسر دار بشم بچ اولمو کنکورم فرهنگیان قبول شم و با عشقم خشبخت باشم ...

عه منم دقیقا شرایط تو رو دارم

هم میخام باردار  بشم و هم کنکور فرهنگیان بدم

شما متولد چندی

چرا این پرستارای زایشگاه اینجوری رفتار میکنن خیلی ازشون بدم میاد آدم مگه دست خودشه درد داره خب 

نمیدونم والا،من تازه چند دقیقه قبل زایمانم یهو بالاآوردم،خدمه که اومد مشماروتخت عوض کنه یه حالت چندشی نگام میکرد کم مونده بودفوحشم بده😑

سلام.بیمارستان دولتی بود؟

واقعا می افته توی کاسه توالت؟

قبلش چرا انقدر میخورند که چیز بشه عههه

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
نمیدونم والا،من تازه چند دقیقه قبل زایمانم یهو بالاآوردم،خدمه که اومد مشماروتخت عوض کنه یه حالت چندش ...

خدار شکر سزارین شدمو این حرکاتو ندیدم وگرنه باهاشون درگیر میشدم چقد باهام خوب رفتار کردن😊