2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

عزیزم چ جالب بود زابمانت مخصوصا اون لحظه ک خودت دنیااوردیش افرین ب این اراده گلم الان من خاطرمو میزارم 

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی داره اگر اینجوره هرکی طبیعی زایمان کرده الان همه باید کله خربزه ای که هیچ کلا دراز باشن مثل ...

نگفت که همیشه اینطوری باقی میمونه گفت موقع زایمان به سر بچه فشار میاد اینطوری میشه اگه دیده باشید اکثرا اینطوری میشن بعد خوب میشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خوش به حالت من زایمان اولم تا ۵ سانت اصلا درد نداشتم از ۵ دیگه تمام اجدادم از زمان اشکانیان اومد جلو ...

😂😂😂😂😂😂از زمان اشکانیان😂😂😂

رسیده پیری ام قبل از جوانی...تمام آرزوهام بردلم ماند😔

من بچم که دنیا اومد ندیدمش قشنگ 😂

بعد که بردنم بخش تو اتاق من 4 تا تخت بود من تخت اخر بودم

پرستار یه بچه سفییییییید تپل اورد تو گفتم اخ جوووووون این بچه منه ولی بچه رو داد تخت اول😑

یه بچه دیگه اوردن ارووووووم خوابیده بود اوردن گفتم جوووون بچم چقد مظلومه ولی باز دادن تخت دوم

خلاصه یه بچه سیاه جیغ جیغی اوردن گفت بیا بگیر بچتو کچلمون کرد🤣

باد داشت اون موقع سر و دماغ خیلی گنده بود

گذیه کردم گفتم خدایا اینقد درد کشیدم این کیه 

چرا مدفوع کرده بود رو تخت⁦🤷🏼‍♀️⁩??? چرا نرفته بود دشوری

عزیزم اون لحظه زایمان نباید پاشی چون بچه میافته تو کاسه کسی خودشو کثیف کنه طبیعی فشار خیلی سختی به ادم میاد باور کن من حس میکردم الانه چشمام بزنه بیرون

عضوگروه رز قرمز....
من بچم که دنیا اومد ندیدمش قشنگ 😂 بعد که بردنم بخش تو اتاق من 4 تا تخت بود من تخت اخر بودم پرستار ...

خدا نکشدت

مامان منم میگه خواهرم که بدنیا اومده بودن کچل و کله گنده بوده بقول خودش شبیه شلغم بود

می‌گفت با خودم میگفتم وای چقدر زشته اینو چجوری نشون فامیل بدم آبروم میره

خدایا شکرت   
سلام دوستان... منم زایمانم بیمارستان دولتی بود ولی تنها تو یه اتاق بودم زائو دیگه ای نبود الان تعجب ...

بیمارستان دولتی کانادا که نبودی؟

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
من سال ۹۶ بیمارستان دولتی زایمان طبیعی کردم بچم دختر بود با جفت قدامی درد زایمان از زیر دلم شروع شد ...

مگه نوع جفت تو زایمان ودردش تاثیر داره؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بیمارستان دولتی کانادا که نبودی؟

نه عزیزم اصفهانم اتفاقا خونه مادرم بودم شهرضا اطراف اصفهانن رفتیم بیمارستان دولتی همونجا... 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

واییی جدی خودش ینی به دنیا اومد😍😍😍😍😍🤣🤣🤣🤣

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم