2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
من کرجم کمالی انگار دعوا دارن با همه ...

کمالی که کلا پرستاراش پاچه میگیرن ،اون موقع که من زایمان کردم زیراندازم کثیف میشد خودم عوض میکردم پرستاره یج وری منو دعوام کرد گفت خانم چیه عوض میکنی بازم میخواد کثیف بشه

منم طبیعی بودم از ساعت یک شب دردم شروع شد و ساعت 8 صبح بچم به دنیا اومد... خیلی درد بدی داره ولی وقتی به دنیا میاد و می بینیش بغلش میکنی قشنگ ترین حس دنیا هست 😍😍😍 منم بیمارستان دولتی بودم و خیلی بد اخلاق بودن ماما ها البته اون شب سرشون شلوغ بود ولی خب بد رفتاری میکردن 

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تجربه نداشتم . ولی ی روزی بخوام بچه دار بشم نوع زایمان فقط سزارین . اصلا من زور ندارم ک بخوام ب ط ...

عزیزم بعداز به هوش اومدن دردات شروع میشه با او بخیه ها😖 تازه باید به بچت هم برسی بااون وضع 

بچه ها من دخترم هست ماهه دنیا اومد زن داداشم ماما گفت خودم دنیاش میارم گفتم خجالت میکشم دوستش دنیاش اورد ولی اون بالا سرم بود فقط حواسم ب اون بود نگا نکنه کلا زایمان یادم رفت الان اصلااااا حس خوبی ندارم اونجامو دید

آره عزیزم برگشت  فقط یه بخیه اضافه میخواست واس من از اولش هم جمع و جور تر شده

حتی شکلش هم مثل قبله؟ینی بدون هیچ تغییری؟

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
اره عزیزم،خیلیا مسخره میکنن که میگی مثل اول شده بود ولی واقعا میشه

کاملا شبیه قبل زایمان؟

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
امکان نداره بعد از امپول یا ۶ ساعت قبل از امپول بیمار غذا بخوره.چون با زدن آمپول احتمال اینکه کار بی ...

برای منم اوردن ..من گفتم به هنراهام‌بگین‌غذا برام‌بیارن خیلی گشنمه از صبح چیزی نخوردم‌گفتن خودمون شام‌میدیم ..

من تو زایمان خدایی خیلی شانس اوردم بچه اول ۴۵ دقیقه دومی نیم ساعت درد کشیدم ماما و بیمارستان واسع هر ...

ترمیمی چجوره خوشبحالت من بهش گفتم یجوری بخیه بزن که بعد نخوام‌دوباره برم‌ترمیمی و این داستانا گفت نمیشه که اخرش باید بری ..الان خیلی ناراحتم 

ترمیمی چجوره خوشبحالت من بهش گفتم یجوری بخیه بزن که بعد نخوام‌دوباره برم‌ترمیمی و این داستانا گفت نم ...

ترمیم چطوری هست من که اینکارو نکردم کسی هم بهم نگفت برو انجام بده

دکتر داشت به زیر دستاش بخیه ترمیمی یاد میداد به من گفت اگه قول بدی طاقت بیاری اه و ناله نکنی واست تر ...

وای خوشبحالت...چیه بخدا طبیعی یبار برای زایمان بخیه ات میکنن یبار دیگه خودت باید بری دنبال ترمیمی و فلان ..تجربه از سز ندارم ولی طبیعی خیلی بده

بلخره من نفهمیدم بیمارستان خصوصی واسه طبیعی خوبه ؟ به ادم‌میرسن یانه ؟

والا فرقی ندارن.  که چی الکی هزینه کنی. دردو که تو میکشی

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.