2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
من بچه اولم مهرگان بودم  دومی رو پاستور توی هردو بیمارستان پرستارا و ماماها مهربون بودن و یکس ...

اهان ممنون عزیزم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
مامانم زنداییم طبیعی بود

برا چندقلو خیلی ریسکه این کار،همینجا خانمی هست که یکی از بچه هاشو از دست داده سرهمین

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اسی فکر کنم زایمان راحتی داشتی 

چقدر هم باحال تعریف کردی🤣🤣🤣🤣

منم سر بچه اولم تا لحظه ی اخر دسشویی بودم ولی سر هیچکدوم زایمانهام دادو هوار نکردم فقط گریه😭😭 خیلی وحشتناک بود من هنوز یادم میاد دل ضعفه میگیرم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عزیزم تو روز زایمان حتی ثبحانه هم نباید بخورت چه برسه به ناهار.امپول فشار تو اتاق زایمان میزنن.

والا من ساعت ۳صبح رفتم برا زایمان درد داشتم و دهانه ی رحم باز نمیشد آمپول فشار هم زدن بهم ساعت ۱۲ پرستار گفت به شوهرت بگم ناهار بگیره بخور جون بگیری خودم قبول نکردم یعنی اصلا نمیتونستم از درد به خودم میپیچیدم ساعت ۳بعد از ظهر هم بردنم اتاق زایمان و بچه دنیا اومد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من دولتی بود تو اتاق چهارتا زائو بودیم ولی خصوصی ایجورنیس

چرا عزیزم فکر نکنم فرقی کنه 

من اولیم رو دولتی بودم برا درد کشیدن و کلا مراحل اولیه فکر کنم ۲۰ نفری بودیم تو یه اتاق برا موقع زایمان میبردن تو یه اتاق دیگه 

خصوصی هم دوتا بیمارستان مختلف بودم که اونا هم همینطور بودن

تنها فرقش اینه که خصوصی بهت خیلی رسیدگی میشه و ماما یا پرستار تا اخر کنارته دکتر هم که نیم ساعت قبلش بالاسرته ولی دولتی انگار اوردنت کشتارگاه

منظورت شوریدس.‌‌‌‌....؟ بیمارستان پاستور نداریم    

بیمارستان پاستور تهران هست میدون آرژانتین البته پاستور نو هست 

من اونجا زایمان کردم سر اختیاری و باید بگم عالی بود عالی عالی

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
اینجا پره کاربره مرده لازم نیس انقد با جزییات بگید..و اصلا درست نیس در مورد زایمان تخت کناری برا بقی ...

کلی به امضات خندیدم😂

دمت گرم👍

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....
آخی عزیزم ایشالا زودی دامنت سبز بشه،منم ب جرات میگم قشنگترین لحظه تس،من سزارینم تجربه دارم،ولی همچین ...

سزارین بهتر بود یا طبیعی اسی؟

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

مگه معاینت نمیکردن عجب بیمارستان هرجو مرجی بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
گلم چرا دستشویی خطر داره؟ اونجا میشینی  اخه دردت کمتر میشه انگار 😄😅

گفتن موقع تولد ریسکه بری دستشویی 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خانوما من همه چیم در راستای زایمان طبیعیه.  دیروز کلی دکترمو التماس کردم کردم که سزارینم کنه. ف ...

نه نمیاد

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است