2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
چرا رفتی امام؟ باید میرفتی امیرالمؤمنین

نمیدونم والا ما نمیشناخیتم خودشون گفتن برید اونجا ینی  تو اهواز فقط چند ساعت دنبال آدرس بودیم بعضیا الکی آدرس اشتباهی میدادن هی دور خودمون میچرخیدیم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😰🤕

زور زدنش که خیلی خوبه درد آنجنانی نداره. درد زایمان فقط برا وقتیه که هی میگیره و ول میشه

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
آقا من نمیدونم دردش چطوریه ولی کابوسمه، بخدا گناه دارم

نترس عزیزم فقط چند ساعت درد میکشی و تمام. و میگذره اون روز. و فراموش میشه

نترس عزیزم فقط چند ساعت درد میکشی و تمام. و میگذره اون روز. و فراموش میشه

میشه پروفایلتون عوض کنید باردارم وهرکدومپستاتون میبینم پروفایلو میبینم حالت تهوع میگیرم یه بارم اوردم بالا ممنون میشم سزگیجه گرفتم

.

من الان ی فیلم زایمان دیدم😐😐😐😐

زنه اصلا درد نداشت 

ولی من نمیدونم چرا گریه ام گرفت😐😐😐😐😐😐اقااااا قلبم اومد ت دهنم اون چی بود😐😐😐😐😐وای وای😐😐😐😐

لایک نکنید لطفا😐😐😐😐😐😐😐😐😐🖤با تشکر

من کلا روز زایمانم تصمیم گرفتم اصلا نه از کسی خجالت بکشم نه شرایط رو واسه خودم سخت کنم 😎

دو سه بار دسشوییم گرفت رفتم دسشویی اینقددددرررر که دسشویی تمیز بود😣😒دیگه حیفم اومد برم منم کثیفش کنم به پرستار گفتم اگه ممکنه برام لگن بیارین چون واقعا سختم بود هی از رو تخت بلند شم برم دسشویی و چون استرس داشتم خیلی زود زود دسشوییم میگرفت خلاصه برام لگن آوردن گذاشتم زیر تختم هر وقت دسشویی داشتم خیلی ریلکس و با کلاس😂😅 میرفتم پایین تختم وایمیستادم و هدف گیری هم میکردم که مستقیم بریزه تو لگن🤣🤣😅😂

(من از دوستانی که نسبت به این مسائل حساسن عذر خواهم😘🙏)

لحظه ایی هم که دکتر گفت پاشو ببریمت تو اتاق زایمان الان نی نیت میاد الان که فکر میکنم نمیدونم با چه قدرتی بدون اینکه کسی دستمو بگیره بلند شدم و شکممو تو بغلم گرفتم شروع کردم به دویدن دکتر و پرستارا هم پشت سرم دکتر هم داره داد میزنه واستا الان میخوری زمین برین بگیریدش انگاری دزد داشت از دست پلیس فرار میکرد اونطوری بودیم😅😂   بعد زایمانمم گفتن تا ۲ ساعت باید همین قسمت باشی که مرتب چک بشی بعد میبریمت تو بخش،منم تو اون دو ساعت هر ۵ دقیقه داد میزدم پررررسسسستاااار، میمومد بهش میگفتم بی زحمت آبمیوه برام باز کن باز ۵ دقیقه بعد پررررسسستاااررر خرما بده پرررسسستااار آبمیوه بده که آخر سر پرستار۳ ،۴ تا آبمیوه برام باز کرد نی گذاشت آماده خوردن کرد گذاشت دم دستم و با یک حالت تهدید کننده ایی گفت دیگه صدام نکنی😠

خب بابا من زایمان کرده بودم تجربه اولم بود نمیتونستم هی بلتد سم آبمیوه باز کنم خخخخخ😂😅🤦‍♀️

من یه حس عاشقانه در تو..                                                                تو یه عشق جاودانه در من...
عزیزم نمیدونم چجوری بگم که باورت شه اما اصلا اونجور که توصیف میکنن نیس...من بشدت ترسوم حتی از معاینه ...

ممنون از توضیحات خوبت عزیزم فقط شما که طبیعی هستی گشادی وازن داشتی یا مثل قبل شدم این مشکلمه فقط