2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
ب سلامتی زایمان کنی گلم من باردارنیستم یعنی نه ماه پیش بودم ولی سقط شد تواون چندوقتی هم ک باردارب ...

قربونت مرسی..چن بار باهم حرف زدیم ولی یادم نبود...

غصه نخور یکی دیگه میشه صحیح و سلامت منم این روزارو گذروندم ..ابوترابی زنه یا مرده؟

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
مثل اینه که خواب رو با مردن مقایسه کنی!!! فک کن😁

اوه     

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مقایسه چرتی😐😐

اخه من تحمل دندون دردم ندارم 🥲🤭

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺
#نه_به_خشونت_علیه_دماغ

چی همچینم میچرخونه انگار دیگ داره هم میزنه شله بد بیرون

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن

من راحتترین سز رو داشتم دوقلوهم دارم دکترم بالاسرم بود بیمارستان نیمه خصوصی ولی اتاق خصوصی. مسئول بیهوشیش یه اقایی بود بهم تبریک گف وگف یه صلولت بفرس ونفس عمیق بکش دیگ نفهمیدم وبیهوش شدم بهشون اومدمم اصلا درد خیلی زیادنداشتم چون 4روز بچه هام نایس یو رفتن همش میرفتم ومیومدم خودبیمارستان بودم اتاق خودم. دکترم تعجب کرده بود میگف اینقد راه نرو دختر بخیه هات باز نشن😅

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  
قربونت مرسی..چن بار باهم حرف زدیم ولی یادم نبود... غصه نخور یکی دیگه میشه صحیح و سلامت منم این روزا ...

ممنونم گلم

خداازدهنت بشنوه

نه خانومه

دکتر شکوه سادات ابوترابی

اون ابوترابی ک اقاست برادرشه ودکتر داخلیه فکرکنم

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
دوقلو سه قلو که سزارینه غمت چیه😀

😄😄

بالاخره خوب درد داره

میترسم جای بخیه بمونه

منظورت عکس رنگیه؟؟؟چقدر گرفتن؟؟؟با بیهوشی بود؟

هیسترو با بیهوشی

ولی عکس رنگی قبلا گرفتم بدون بیهوشی بود هزینشم یادم نمیاد ۳ سال پیش بود 

من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚
خانوما شما همتون تو اتاق زایمان جیغ و داد میکردید اخه اینجوری که بدتره جوری نیست که بشه تحمل کرد و ج ...

من جیغ داد نکردم اصلا خیلی اروم بودم تو مطب مامام ۳سانت باز بودم میخندیدم🤣🤣 فقط نزدیک به دنیا اومدن بچه یه جیغ زدم همین

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
اکسیژن خونت کمو زیاد میشد

آهان. اما خب شیفت ظهرش ی پرستار کارآموز بود اومد سرم وصل کنه دست راستمو اندازه کف دست کبودو سیاه کرد بلد نبود عوضی خدارو شکر شیفت شبش دونفر دیگه اومدن خیلی خوب بودن

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
چی همچینم میچرخونه انگار دیگ داره هم میزنه شله بد بیرون

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....