2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
خدا رو شکر خیلی خوبه منکه واسه اولی از شدت درد افت شدید فشار داشتم چشمام دکتر و ماما که کنارم بودن ...

چقدر بد حتما معدت کامل خالی بوده از گرسنگی فشارت افتاده بود؟ من تو دردام دکتره نگا دستگاه میکرد نمیدونم چی میشد سریع دستگاه اکسیژنو میذاشت رو دهانم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
من که وقتی یادش میوفتم گریم میگیره تو امضام هست

😭

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو مهرگان هیستروسکوپی کردم بخش زایمان بودم همه چیش عالی بود  فقط پرستارا نمیدونم چرا یکم رس ...

منظورت عکس رنگیه؟؟؟چقدر گرفتن؟؟؟با بیهوشی بود؟

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
چقدر بد حتما معدت کامل خالی بوده از گرسنگی فشارت افتاده بود؟ من تو دردام دکتره نگا دستگاه میکرد نمید ...

اکسیژن خونت کمو زیاد میشد

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
من تو مهرگان هیستروسکوپی کردم بخش زایمان بودم همه چیش عالی بود  فقط پرستارا نمیدونم چرا یکم رس ...

شوهرمم اونجا عمل داشت خیلی راضی بود من بخاطر بارداری باهاش نرفتم من اگه دکتر یا پرستارا خیلی بداخلاق باشن واقعا روم اثر داره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
😂😂😂😂😂😂

والا خو 😂😂😂😂🤦

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
آخه یه جوری تعریف کردن برام نمیدونم آدم خیلی قوی میخواد وحشتناکه غیرقابل تحمله و ازاین حرفا. منم من ...

عزیزم باورکن من ی دوست ریزه میزه داشتم سنش از من بزرگتر بود طریف بود حتی انگشتش یذره پاره میشد چنان آهو ناله میکرد که نگو. اما ازدواج کرد دوتا بچه طبیعی با فاصله کم  اورد  من تعجب کردم باورم نمیشد بتونه طبیعی بیاره

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
خانوما من همه چیم در راستای زایمان طبیعیه.  دیروز کلی دکترمو التماس کردم کردم که سزارینم کنه. ف ...

تومنی یامن توام منم فقط مشکلم همینه ولی میگن اونجوری نیست من متخصص گفت برو بیمارستان خصوصی طبیعی

بچه ها درد دندون بیشتره یا زایمان    

چه مقایسه چرتی😐😐

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
اگر سه قلو باشه چی      

دوقلو سه قلو که سزارینه غمت چیه😀

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دس دربیار از مماخت

#نه_به_خشونت_علیه_دماغ

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....