2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
ای خداحفظش کنه😁چه خوب که جیغ نزدی،

ن من اصلا عادت ندارم جیغ بزنم اتفاقا وقتی ناله میزدم دردم بیشتر میشد امتحان کردم دردم شروع میشد نفس عمیق میزدم تا نفس عمیقم تموم میشد دردم تمو میشد باز شروع

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا چیزیه که طبیعی خدا گذاشته از اولم همین بوده ... مامان من خواهرم رو با پا به دنیا آورده به صورت ...

باه ورزش کگل خیلی موثره

البت من ورزش میکنم فکر کیکنم بخاطر همینه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
وای چه باحال بودی تو   چطوری رو تخت مخصوص نرفته زایمان کردی ؟

وای دقیقا سوال منم همینه من جداازینکه ۲ساعت روتخت تواتاق زورزدم یه ساعت ونیمم تو اتاق زایمان روتخت مخصوص زایمان آخرم نصف بچه اومد دیگ ازحال رفتم بچه ضربان قلبش قطع شد شد بدوبدو بردنم اتاق عمل😑

منم قزوینم رفتم نامه گرفتم دیسک کمر دارم باید سرارین بشم که دکتر گفت واسه خصوصی اصلا لازم نبود نامه ...

از چه متخصصی نامه گرفتی؟؟؟؟من میخوام دولتی برم ولی میترسم از طبیعی قزوینم هستم بگو چیکار کنم

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
انوری آذر دکتر دختر داییم بود تا لحظه اخر گفت سز میکنم ولی اخرش نکرد دوتا بچه شیربه شیر داره دختر د ...

چقدر نامرده خب از اول بهش میگفت

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
انشاالله بحق ۵تن تو هم صاحب ۵بچه بشی  ولی هرچقدم پسر دوس باشی باید حساب اینو کنی ک دخترتم خواه ...

انشا ءالله

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
منم ۲۴ هفته زایمان کردم دوقلوهامو از دست دادم.    خاطره خیلی خیلی بدی از اون روز دارم اصلا ...

لحظه زایمانم خیلی شیرین بود

مخصوصا بعد گریه بچه‌، اون لحظاتی که کنارم بود

ولی خب! چه قبل زایمان که چندین ماه خیلی خیلی اذیت شدم و چه چند ساعت بعد که فهمیدم بچم نمونده

لحظات سختی بود برام

همیشه میگم اگه بچه میموند 

مگه حسی بهتر از اون لحظه هم داریم؟!

سرم میزنن ولی غذا نمیدن

برا من که برنجو.. اوردن اما تا اومدم بزارم دهنم دردم میگرفت دیگه لب نزدم.  اما خب مگه میشه غذا نیارن جاریم 24 ساعت درد کشید لب ب غذام نزد از ضعف داشت ضعف میرفت دیگه خورد

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
خطای دکتر منم سنیدم که دکتر هواسش نبود تیغ ب روده خورده و شکمو بسته بعذم ی هفته زنه حالش بد میشه چو ...

نمیدونم ولا عزیزم همونی ک من میگم بوده یا نه

اما توی یه شب دکتر سه چهار نفر رو که سزارین میکنه همین مشکل بوده براشون که ۲ نفرش فوت میکنن بقیه فکر کنم مراقبت های ویژه هستن 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
خب مگ این باعث میشه که دیگ بچه دار نشی؟؟؟ ک گفته اگر بچ نمیخای بزنم مگ تو بیهوشی یا بیهسی نمیزنن ک ...

شاید زایمان بعدی سختتر میشه اگه ترمیم شده باشه واسه این پرسید.دردش فجیح بود از زایمان بدتر خیلی میسوخت

انشاله راحت زایمان میکنی خدا به ادم توانش رو میده من خواهر کوچیکم رفت تامین اجتماعی طبیعی زایمان کرد ...

اخی...اخه زایمان خیلی شانسیه،منم خیلی بدشانسم،از اونورم کلا واقعا ضعیفم،میترسم واقعا نتونم زور بزنم!😑

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

من خیلی مظلوم بودم 14.ساعت درد کشیدم آخ نگفتم ب جون دخترم ی جیغ هم نزدم. فقط هی میرفتم دسشویی آب ولرم میگرفتم ب خودم که زایمانم راحت بشه. از شما چ پنهون ب شوهرم هم فحش میدادم. یه جیغ هم زدم بعد خندم گرفت دیگه جیغ نزدم بهم میگفتن بهت نمیاد اوج دردت باشه. بعدم که سر بچه اومد میگفتم تو رو خدا تیغ بزن بیاد دیگه. تاکید می‌کنم که بون جیغ بود کل این داستان ها😁😁😁آه مدفوع و جیشم نکردم😎😎😎

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕
منم اینقد جیغ زدم بچم اومد هیچکس نیومد بالاسرم خودم پامو دادم بالا زور زدم دیدم پرید بیرون ولی عاشو ...

خدا لعنتش کنه

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن