2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
دکتر داشت به زیر دستاش بخیه ترمیمی یاد میداد به من گفت اگه قول بدی طاقت بیاری اه و ناله نکنی واست تر ...

بچه دومم من ریز تر از اولی بود واسه همین من برش نخوردم،دیگه بخیه هم نزد با اینکه یکم پاره شده انگار،باید ۵تومن بدی واسه ترمیم بجز پولش دوره نقاهتشم سخته

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما تامین اجتمایی بعضی بیمارستانه رایگانه زایمان تو بیرجند یکی هس

اون بیمارستانا دولتیه دیگه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من یا خودت؟ وا چرا اینجور حساب میکنی خوب بگو دو پسر و دودختر

پسر دوس دارم اخع

دوتا پسر دو دختر هم خوبه

اخه پنجا بچه داری برام دعا کردی قسمت خودت منم پنج تایی حساب کردم،😂😂😂😂😂🤦🤦🤦💕

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
امکان نداره بعد از امپول یا ۶ ساعت قبل از امپول بیمار غذا بخوره.چون با زدن آمپول احتمال اینکه کار بی ...

نمیدونم منکه مزدم اما ی سرم وصل بود بهم نمی دونم چی بود. ولی خوارم آمپول فشار زد

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
شکم چی؟ تخت میشه یا با سز فرق نداره؟

همچی بستگی به خود فرد داره شکمش  ببنده ورزش کنه جمع میشه ولی اگر خودت ول کنی ورعایت نکنی معلومه کم نمیشی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اهان انوری اذرم میگن قبول نمیکنه

انوری آذر دکتر دختر داییم بود تا لحظه اخر گفت سز میکنم ولی اخرش نکرد

دوتا بچه شیربه شیر داره دختر داییم هردوتاشو بزور طبیعی اورد قبول نکرد دکتر سز حتی تو خصوصی

البته واسه ۳،۴ سال پیش که خیلی گیر میدادن

من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚
هم تنگ تر میزنه هم از بیرون مشخص نباشه زایمان کردی البته اینجور که خودش گفت

خب مگ این باعث میشه که دیگ بچه دار نشی؟؟؟

ک گفته اگر بچ نمیخای بزنم

مگ تو بیهوشی یا بیهسی نمیزنن که گفته اگر دردو ناله نمیکنی

مگ میشه دردو ناله نکرد تو اون وضعیت چ درخاستا دارن

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
پسر دوس دارم اخع دوتا پسر دو دختر هم خوبه اخه پنجا بچه داری برام دعا کردی قسمت خودت منم پنج تایی ح ...

انشاالله بحق ۵تن تو هم صاحب ۵بچه بشی 

ولی هرچقدم پسر دوس باشی باید حساب اینو کنی ک دخترتم خواهر میخواد

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
اهان مال من نسیم ابراهیمیه

انشاله راحت زایمان میکنی خدا به ادم توانش رو میده من خواهر کوچیکم رفت تامین اجتماعی طبیعی زایمان کرد پیش ژاله مهربان مراقبتاشو میرفت دکتر نداشت که بیاد بالاسرش مامای همراهم گفت اون بیمارستان نمیاد انقدر نازنازیه هرگز فکر نمیکردم بتونه طبیعی بچه بیاره ولی اورد مثل شیرزن بعد زایمان پاشده بود خودش بچشو شسته بود😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند