2777
2789
عنوان

انسانی؟ تجربی؟ ریاضی؟خودم هنرستان دوست دارم ولی نمیزارن 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 31 پست
میگه من یدونه دختر بیشتر ندارم ک دوست دارم بدون خجالت بگم فلان رشته میخونه...  منطقی هم میگه چ ...

بهشون کیمیا روانگر یا همون میاپلیز رو نشون بدید رتبه ی دو هنر ، رشتش ریاضی بود ولی پیش دانشگاهی رفت هنر و رتبه ی دو شد

پافشاری کن روی هنرستان . عمرتو الکی روی چیزی که دوست نداری هدر نده 

من چون موسیقی دوست دارم میگه برو انسانی بخون کلاس موسیقی هم میفرستیمت 🙂👀

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهشون کیمیا روانگر یا همون میاپلیز رو نشون بدید رتبه ی دو هنر ، رشتش ریاضی بود ولی پیش دانشگاهی رفت ...

مرسی از نظرت 😚❤️

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡
میگه من یدونه دختر بیشتر ندارم ک دوست دارم بدون خجالت بگم فلان رشته میخونه...  منطقی هم میگه چ ...

ای بابا چقد بد 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

سلام، انسانی رو اگه علاقه داشته باشی خیلی راحته واست 

برای من ریاضیش یکم مشکل بود اونم بخاطر اینکه از ریاضی خوشم نمیاد 

بعد برای دانشگاه کلی رشته میتونی و یه جورایی دستت بازه واسه انتخاب رشته دانشگاه

نه هیچوقت همچین کاری نکن 

نمیدونم باید با مشاور تحصیلیم صحبت کنم 

برای خانواده مادرمم جا نیوفتاده فک میکنن هنرستان یعنی تنبلستان میگفتن معدلت کم بود رشتت نرسید؟من گفتم نه رفتم دنبال علاقم من معدلم خیلی خوب بود هفتم و هشتم ۲۰ بود نهم نوبت اول ۱۹‌.۹۷نوبت دوم ۲۰ هرچی مدیرمون پافشاری کرد برو تجربی یا ریاضی قبول نکردم رو هدفم موندم توهم پافشاری کن بزار هرچی میخوان بگن مهم خودتی مگه ما چندبار زندگی میکنیم که حسرت بخوریم

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
نمیدونم باید با مشاور تحصیلیم صحبت کنم 

بعضی مشاورها خوب نیستن . من بعنوان کسیکه عاشق رشته ی تجربی بود و خانوادم اجازه ندادن و فرستادنم ریاضی دارم بهت میگم تسلیم نشو ، برای آیندت خودت تصمیم بگیر . ولی اگر رفتی موسیقی بلید سعی کنی بهترین باشی توی موسیقی 

بله موسیقی هم سختی خودش و داره برای همین دارم آماده میشم برای انتخاب رشتم...  دیروز بحثش پیش ا ...

عزیزم الان سنت کمه ،به سن من که برسی میفهمی چی میگم . بیشتر فکر کن ، یه کاغذ بیار شغلاییکه آینده میخوای داشته باشی و همزمان از شغلت لذت میبری بیار بنویس ، سبک سنگین کن ببین چی میخوای . یسال فشار میارن غرغر میکنن ولی اگر ببینن تو خوشحالی و از زندگیت لذت میبری و توی اون درسیکه میخونی موفقی دیگه کاریت ندارن تازه بهت افتخارم میکنن .همیشه میگم کاش جسارت و عقل الانمو داشتم و جلوی فشاریکه بهم آوردن وایمیستادم و میرفتم دنبال علاقم . البته الانم شغلم مربوط به رشته ی دانشکاهیم نیس و خانوادم پشیمونن که باعث شدن توی دوران دانشگا و دبیرستان عذاب بشکم . که فایده ای نداره عمر من بوده که رفته . ولی خب بازم شکر . 

من خودم گرافیک می‌خونم و بهت پیشنهاد میمنم اگه نمیذارن بری هنر، برو انسانی، یکم دروس عمومی مشابهی داره با هنرستان و میتونی چند تا درس تخصصیت رو حذف کنی و برای کنکور راحت تر بری هنر

فقط یادت نره، هر رشته ای رفتی از همون سال پایه ت رو قوی کن و شروع کن کتابای منابع ازاد و ننرستان رو در کنار درست خوندن

مطمئن با چیزی رو از دست نمیدی❤️

و اینکه اگر بهت میگن که تو فرهنگ ما هنرستانی ها تنبل دیده میشن ازشون بخواه تورو ببرن اموزش و پرورش یا باهم برید یکی از هنرستان های اطرافتون

هنرستان ها معدل بالای ۱۷.۵ رو قبول میکنن و علاوه بر اون ما کلی ورودی داریم که از مدارس نمونه و تیزهوشان میان!

نه تنها لچه تنبلی وجود نداره بلکه رقابت زیادیم وجود داره 

و البته رتجب رشته موسیقی باید بگم هنرستان هاش خیلی سخت گزینش میکنن و اگه نذاشتن بری، از همین الان که ثبت نامت کردن مدرسه عادی پافشاری کن که حتما حتما از همون لحظه بفرستنت کلاس موسیقی ، چون تو کنکورت تاثیر فوق العاده ای داره و کنکور عملیت. 

چیکار کردی اسی چه رشته ای رفتی؟! منم مثل تو بودم میگفتن تک فرزند مونو بگیم رفته هنر؟! اما پافشاری کردم هم سن خودتم الان معماری ثبت نام کردم 

گفتم ببینم خودت چیکار کردی 😁

راستی من ساجدم مشهدم🙄

چیکار کردی اسی چه رشته ای رفتی؟! منم مثل تو بودم میگفتن تک فرزند مونو بگیم رفته هنر؟! اما پافشاری کر ...

اها راستی من تو هدایت تحصیلیم ( نامردی کردن معلما) 

ریاضی و تجربی و انسانی رو الف اوردم 

فنی رو ب اوردم 

( با اینکه همه الویت هامم فنی زدم) 

با وجود همه حرص خوردن های خانوادم و معلمام رفتم فنی 

اصلا به هدایت تحصیلیم نگاه نکردن(معدلم 19.93)

رو هوا پروندمو زدن از خدا شون بود

خداروشکر الان توی یکی از بزرگترین و شیکترین هنرستان های مشهد ثبت نام کردم 

واقعا خدا هوامو داشت 💓

2810