2777
2789
عنوان

استفراغ های مکرر پسر ۱۵ ماهم

142 بازدید | 5 پست

بچها حدود۵ روزه پسرم به محض خوردن شیر یا غذا بالا میاره شربت دمیترون بهش میدم و قطره ی متوکلوپرامید ولی به محض دیر شدن داروش بالا میاره  تا۳روز فقط استفراغ داشت الان دو روزه هم اسهال داره هم استفراغ.دکترم بردم فایده نداشت در ضمن تبم نداره بی حالم نیست   وای بخدا دیگه کلافه شدم  میترسم خاهر دوقلوشم همینجور شه خسته شدم بخدا  راه حلی دارین بهم بگید

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنم رفلکس معده داره ، شما خودت اصلا نباید لبنیات بخوری ،رو شیرت اثر میذاره بدتر میشه

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
فکر میکنم رفلکس معده داره ، شما خودت اصلا نباید لبنیات بخوری ،رو شیرت اثر میذاره بدتر میشه

شیر گاو میخوره اصلن شیر خودمو نخورده

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵