2777
2789
عنوان

متاسفم واستون فقط همین💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 134 پست
ولی ظاهرا پشتکار خوبی دارع چون اکثرا توی همههههه ی چالش ها راجبم چرت گفته الان فقط سوال دوستام از من ...

خاهش هرکی میخادببینه ببینه من ترسی ندارم ..اونطرفم اینقد باید ....باشه کسی ک خاسته باشه لاس بزنه اینجا نمیزنه ...ولش مگ واسه بقیه زندگی میکنیم بیخیال موفق باشی بای

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
خاهش هرکی میخادببینه ببینه من ترسی ندارم ..اونطرفم اینقد باید ....باشه کسی ک خاسته باشه لاس بزنه این ...

مرسی همچنین بای :)

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونی که گفته یه کرد بدرد نخور شوهرت میشه کیه خیلی گوه خورد درمورذ کوردها اینجوری گفته. از کورد با غی ...

اخطار لغو کاربری اینجا یه سایت عمومی هست برای بیان نظرتون از ادبیات صحیح استفاده کنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
آرزو گفتم محل ندع بذار انقد واق واق کنن جونشون از دماغشون بزنه بیرون 

توهین نکنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون

دریا ؟

من امروز با شما صحبت نکردم؟

نگفتم جدی نگیرشون؟

نگفتم یه عده فقط دنبال اینن ناراحت کنن آدمو؟

اگه جدیشون نگیری راشونو می کشن می رن 

کاش یه خرده به حرف دوستات گوش می دادی 

ولی باش 

انقدر براشون تاپیک بزن و خودتو حرص بده تاذببیمم به کجا می رسی

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
@دختر_جذاااااب     @eshqbpayanm     @عاشق__خنده    

عاشق خنده فعلا نیست برای یه مدت 😊❤

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
من ادعای شاخی دارم؟ مگه من کیم؟ من لاس میزنم؟ متاسفم متاسفم متاسفم اگه با تعلیقی من فضای سایت خوب می ...

واااییی تففف کی لینک گذاشتی اینا کین کثافت بازیا جیههه

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
تو فک کن من بدبختم ک چی؟

هق🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😢😢😢😢😢😫😫😫😒😒😒😒😒 

میخوام‌بیامخفشون کنم ینی چی اینا چیه گفتن نمیشناسیشون واییییی خدایا چرا انقد .. شدن  وایی اه

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هق🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😢😢😢😢😢😫😫😫😒😒😒😒😒  میخوام‌بیامخفشون کنم ینی چی اینا چیه گفتن نمیشناسی ...

😞😞ی چیزایی گفتن ک اگه بذارم تعلیق میشم :)

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

سلام عزیزم غصه نخور قربونت برم😘😘😘❤❤❤❤

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
2810