2777
2789
عنوان

متاسفم واستون فقط همین💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 134 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واى🤯 آدم يچيزايى ميبينه كه به انسان بودنه بعضيا شك ميكنه

💔

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

آرزو جون

من تا حالا دو س بار بيشتر نديدمت

اما حسه خوبى ازت گرفتم

اون صبحم ك گزارش ميخواستم خيلى كمكم كردى دوستات رو سريع صدا زدى كارم گير بود دستت طلا💋

اين معرفتو مهربونيت رو ميرسونه

ذهنتو درگيره حرفاى صدمن ى غازه اين آدما نكن

اصلاً نميشه اسمشونو گذاشت آدم!

وجودشون پر از كينه عقده حسادت و نتونم بينيه

هركسى درخوره شخصيت و شعورش حرف ميزنه

فرهنگ و شخصيتشون بيشتر از اين نيست

تو چرا خودتو ناراحت ميكنى كوچولوى نازالو💙

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
آرزو جون من تا حالا دو س بار بيشتر نديدمت اما حسه خوبى ازت گرفتم اون صبحم ك گزارش ميخواستم خ ...

فدا عزیزم

این با شخصیتی شمارومیرسونه

مرسییییی😍❤

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
خوبم عزیزم .خودت خوبی😘😍

منم بد نيستم

متاسفانه هنوز نفس ميكشم!

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
آی بالا  جریان چیه ؟ چی شده که ؟

😐🙄شات ص قبل هس❤❤

فدا عزیزم این با شخصیتی شمارومیرسونه مرسییییی😍❤

چالشتم پاك كن

ديگه م نذار

واسه همين منم نميزنم

شعور ندارن

حاله ادمو خراب ميكنن

فقط ميخوان نيش بزنن

هميشه شاد باشى🥰