2777
2789
😐😐😐😂😂😂این همع پسرا بی تربیتی میکنن ی بارم دخترا😐

قبول دارم ولی پسرا از اون زمان قدیم بی تربیت بودن و عادی شده برا ما ؛ ولی قشنگی دختر به ادب و ظرافتش هس .....

😍😍😍😍😍😍😍😍😍

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
قبول دارم ولی پسرا از اون زمان قدیم بی تربیت بودن و عادی شده برا ما ؛ ولی قشنگی دختر به ادب و ظرافتش ...

😂😂😂😂😐❤

۱۵ سالمه :)مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول دارم ولی پسرا از اون زمان قدیم بی تربیت بودن و عادی شده برا ما ؛ ولی قشنگی دختر به ادب و ظرافتش ...

البته ی بار ی دختری داداشمو زده بود😐😐😐😐😐چون دختره تیکه انداختع داداشم جواب داده😐😐😐😐😐😐

البته ی بار ی دختری داداشمو زده بود😐😐😐😐😐چون دختره تیکه انداختع داداشم جواب داده😐😐😐😐😐😐

وای خدا این دیگه خیلی باحال بود 😆😂😃😉

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
به یه کاربر در خواست دوستی داده بوده اونم تاپیک زد براش

😐😐😑😑😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑چقد بی جنبه ان ی عده 😑خب لغو میزد تاپیک چراع زد دیگ😐

دخترا اگرهم دعوا کنن نهاااااایتش بهم میگن بیشعور  مثل پسرا نیستن که اگه دعواشون شد بعد دعوا با ...

نخیرم من دعوا میکنم در حد لالیگاااا🙂🤙🏻می همه دخترا سوسولن مث بعضیا نصف شیراز از ما خوردن🙂🤙🏻اصنم رحم نمیکنم🙂چ  پسر چ دختر فرقی نداره گروه پسر زدم گروه دخترم زدم

دوباره یکی راجب ما زر زده چالش اون دوستم فقط بفهمم کیه جرش میدم اشغالو

خدا شفات بده خودتو به یه روانپزشک معرفی کن

هرکس که دلش خواست ببیند عظمت را باید که بیاید و ببیند حرمت را/الحق که خدای ادبت نام نهادند حق خیر دهد والده محترمت را/من بار گناهان خودم را نکشیدم اما به روی شانه کشیدم علمت را/یا ابوالفضل(ع)
نخیرم من دعوا میکنم در حد لالیگاااا🙂🤙🏻می همه دخترا سوسولن مث بعضیا نصف شیراز از ما خوردن🙂🤙🏻اصن ...

تو مشکل روانی داری خودتو به یه روانشناس معرفی کن ای کاش میشد جامعه از وجود امثال شما پاکسازی میشد

هرکس که دلش خواست ببیند عظمت را باید که بیاید و ببیند حرمت را/الحق که خدای ادبت نام نهادند حق خیر دهد والده محترمت را/من بار گناهان خودم را نکشیدم اما به روی شانه کشیدم علمت را/یا ابوالفضل(ع)
2810