2777
2789

؟

کاربریcold in the kindom اقاست.حواستون رو جمع کنین.صدای زنانه میفرسته منحرفتون کنه.عکسا رو جمع اوری میکنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۸ هفته و ۶ روز 

من زاید راه میرفتم سنم هم کوچیک بود تازه وارد ۱۶ سالگی شده بودم😃

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
۳۸ هفته و ۶ روز  من زاید راه میرفتم سنم هم کوچیک بود تازه وارد ۱۶ سالگی شده بودم😃

زیاد

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

۳۸هفته و ۵ روز . چهارشنبه معاینه شدم پنج شنبه یکم خون دیدم رفتم بیمارستان بدون درد جمعه صبح ساعت ۶و ربع زایمان کردم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چی باعث شد چیه؟خو بالاخره باید زایمان کرد دیگه

خب یکی کیسه اب پاره میشه و دلایل دیگه.

کاربریcold in the kindom اقاست.حواستون رو جمع کنین.صدای زنانه میفرسته منحرفتون کنه.عکسا رو جمع اوری میکنه.
۳۹ هفته چهار روز ب دنیا اومد پسرم من پیاده روی زیاد داشتم با دوش اب گرم

ابجیم امروز۳۹ هفته شد و نمیتونه پیاده روی کنه.یعنی دیر زایمان میکنه؟

2810