2777
2789
به خودت میخوره ۱۷ اینطورا باشی ماشاالله هم خوشگلی همم بیبی فیس ابشالله که زودتر مستقل بشی یا با یه ...

مرسی عزیزم 

تو تاپیکای قبلیم هست خواستگارم داره شرایط ایده عال و خوبی داره 

تو مرحله آشنایی هستیم 

مرسی از دعاتون انشالله که قسمت شه و ازدواج کنم برم دیگه برنگردم برام دعا کنید🌹

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم وضعم همین بود یادمه از ۹ سالگی به خاطر این که شاید تو بزرگی دانشگاه برم کتک میخوردم سر سال تحویل به یه بهونه الکی داداشم کتک میزد برق میرفت کتک می خوردم از خونه بیرون نمی رفتم غذا شور میشد کتک میخوردم و تمام عکس العمل مامان و بابام این بود دیگه نزنش به من هم میگفتن بزرگ میشی یادت میره 

ولی نمیدونستن چه بلایی سرم میاد نتیجه اش شد یه ازدواج عجولانه واسه خلاصی از خونه خودکشی فرار در آخر هم سرطان

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

چقد ناراحت شدم 😔

اشک تو چشماتو دیدم حالم دگرگون شد

تو هیچکاری نکردی؟

مادر پدرت نبودن 

بترسونش الکی اماده شو برو بیرون بگو دارم میرم ازت شکایت کنم

یا چمیدونم یکاری کن دیگ این وحشی بازیاشو رو تو پیاده نکنه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من جای مامانت بودم اون پسرو یه کتک حسابی میزدم که دیگه دست رو دختر بلند نکنه😤طفلی دختر هم باید خونه ...

دقیقا .اگه باهاش برخورد نشه یاد میگیره بعدا همین رفتارو با زنشم داشته باشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
وقتی برادرت که ۵ سالم کوچیکتره و کتکت بزنه

خدا لعنتش کنه

آقا امام رضا..میدونم خیلی گناهکار بودم،میدونم گناهام بزرگ بود..ولی تو که از دلم خبر داری!میدونی دیگه توبه کردم..میدونی که دیگه سمت اون گناها نمیرم آقا..به خودت توسل کردم...واسطه شو و از خدا بخواه آرزومو براورده کنه...قول میدم هروقت بهش رسیدم هرسال بیام پابوست آقا...ضامن آهو شدی ضامن منم شو:)به خودت قسم ایندفعه ناامیدت نمیکنم..تو که یبار به خدا گفتی و حاجتمو داد..میدونم اونموقع اشتباه کردم ولی ببخش!ببخش و هرجوری شده منو به آرزوم برسون...سلامتی روزیکه دستشو بگیرم بیایم حرم پابوست و از شادی گریه کنم بگم اقا ممنونم ازت..بگم آقا این همونیه که میخواستم..ممنون که صدامو شنیدی آقا جان...ممنون ک بخشیدیم..آقاجان دیگه مال خودم شده..داشتنشو مدیون توعم آقا جان....دارم به امید رسیدن چنین روزی زندگی میکنم پس ب خدا بگو زودتر آقا....دوست دارم آقا جان...دوست جونیم اگه میشه یه صلوات برای حاجت منم بفرست که خیلی نیاز دارم