2777
2789
عنوان

کارم زشت بوده ؟

274 بازدید | 18 پست

با دوستم بیزون بودیم اونا خسیسن برا بچشون خوراکی نمیگیرن همیشه گریه میکنه برا 

شکمش نه سالشه تو پارک بودیم برا بچش یه لقمه نون پنیر اورده بود بچه من داشت نگاه میکرد مامانش میخواس ی ذرشو بده ب بچم بچه من سه سالشه وایساد گریه کردن کلی بازی دراوردن منم نزاشتم گفتم نمیخواد ولش کن بعد بچم تشنش بود همیجور میگفت اب اب منم اب برا بچم نبرده بودم از ابشون یذره ب بچم ندادن مامانش گفت حالا اینم شاهرخ (اسم پسرشه)دهن زده بچه منم تشنه دیگ بش گفتم درمغازه برات میگیرم بعد داشتیم میرفتیم خونه میخاسم برا بچم اب بگیرم گفت از سمته سوپریا نریم گف حالا بچت اگه چیزی نگفت ولش کن میخاس بچش بهونه نگیره ک برا اونم بخواد چیزی بخره ،من گفتم میخام برم مغازه براش چی بگیرم دیگ اومدن ولی داخله مغازه نیومدن بچش دم در داشت نگاه میکرد منم خیلی کفری شدا بودم برا بچه خودم اب و ابمیوه خریدم شما بودید میخریدید برا اون بچه ؟؟؟مامانش دم در بود خودش نمیخواس براش خرید کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن کار خوبی کردی ..من حرصم درمیاد از خسیسا

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
ن کار خوبی کردی ..من حرصم درمیاد از خسیسا

اخه گفتم مامانش دم در وایساده دس تو کیفش نمیکنه برا بچش بخره من بیام برا بچه اون بخرم تازه یبارم ما بچشو بردیم پارک هزارتومن نزاشته بود جیب بچش همشو شوهرم حساب کرد 

راستشو بخوای منم میخریدم ب خاطر خدا

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اخه گفتم مامانش دم در وایساده دس تو کیفش نمیکنه برا بچش بخره من بیام برا بچه اون بخرم تازه یبارم ما ...

پس چطور شما توقع داشتید از خوراکیای بچه دوستتون بگیرید برای بچتون

اگه بدونم واقعا خسیسه نمیگیرم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
پس چطور شما توقع داشتید از خوراکیای بچه دوستتون بگیرید برای بچتون

من توقع نداشتم گفتم بعش نمیخواد بچه من بهونه نمیگیره چشم و دلش سیره ولی برا اب طفلی بچم داشت هلاک میشد 

اخه گفتم مامانش دم در وایساده دس تو کیفش نمیکنه برا بچش بخره من بیام برا بچه اون بخرم تازه یبارم ما ...

ن کار خوبی کردی ..حتی اگ تو برا بچه اون کیک اینا میخریدی ادمای خسیس عقلشون نمیکشه خجالت هم حالشون نمیشه ده بار دیگم میخریدی خجالت نمیکشه کار خوبی کردی

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
من توقع نداشتم گفتم بعش نمیخواد بچه من بهونه نمیگیره چشم و دلش سیره ولی برا اب طفلی بچم داشت هلاک می ...

بهداشتی نیست   شما وظیفه دارید پارک میرید  مجهز باشید  مخصوصا اب    همیشه باید همراهتون باشه